Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek? Szerintetek demon...

Mit tegyek? Szerintetek demon szalt meg?

Figyelt kérdés

Multkor setalok az utcan es egy csoport liba, ugy 10, megtamad.... egy falun elek, ezert gyakran megtortenik felem hogy egy-egy csoport liba megkivancsipkedni, ezert fel is keszultem a "vedekezesre". De amikor a libak kozeledni kezdtek,es mikor hozzamerterk, lehajtottak a fejuket es elkeezdtek huzni a fejuket a foldon, lassal, felenken hatrafele mikozben borzasztoan folyt a csorukon, az orrukbol a ver... majd amikor kisse tavolodtak sancba ertek, ekkorra mar nem volt bennuk ero, leestek a fooldre es szornyes sivitotttak,majd ott mind a 10-12 liba elverzett... nem latott senki, ezert elmentem onnan gyorsan...

es meg masok is tortennek, kissebb fura holgok velem mint pl arcokat velek felfedeznifelhokben, majd fura hangokat hallok, es mire visszanezek a felho sehol, meg ejjelente ugy alszok hogy szemem nyitva es latok mindent, emlekszek mindenre ami tortenik mikor alszok, de nem tudok megmozdulni csak ha felkeltenek meg stb...

2013. szept. 25. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább pszichiátriai ok lehet, sürgősen menj el orvoshoz.
2013. szept. 25. 16:15
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
biztos hogy demon volt? nem lehet az hogy egy liba szallt meg teged? vagy egy kakas Figyelem! sorozat smile következik. :DDDDDDDDDDD
2013. szept. 25. 16:37
 3/15 A kérdező kommentje:

:/

te meg mirol vakogsz?

most arrol ugatok hogy egy tucat liba lehajtott fejjel elverzett amikor a kozelembe ert.... te meg hogy kakas szalt meg.....:?

2013. szept. 25. 16:43
 4/15 anonim válasza:
76%
vagy csak megérezték azt hogy milyen büdös vagy,oszt belepusztultak..fürödjé meg
2013. szept. 25. 16:50
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
jah bocsánatot kérek apszolúte hogy liba szállt meg téged!/# 2 xDD
2013. szept. 25. 16:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Az alvásos nem mozgásos jelenséget alvásparalízisnek hívják...
2013. szept. 25. 17:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
ööö... A libáknak hogy vérzik az orruk??? Ez eléggé valótlan. A többi meg tényleg pszichiátriai eset.
2013. szept. 25. 18:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A libásat én is nehezen hiszem, a felhőkbe bármikor lehet arcokat látni, mert az emberi agy arcok felismerésére van beállítva, sokszor ezért látnak mindenfelé arcokat, pl. a pirítóson Szűz Máriát (Én egyszer a lepedő gyűrődései közt láttam Máriát XD De tényleg.. XD ), stb. :)

Az éjjeli cucc meg sima alvásparalízis.

Ha démon száll meg, hidd el, durvább lesz ennél. :) Ha teljesen körbeforog a fejed, és zöldet hánysz, az már mondjuk gyanús :) Kivéve, ha spenótot ettél utoljára, akkor normális, de csak a zöld hányás...

2013. szept. 25. 19:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem téged egy rossz szándékú loú szelleme szállt meg. Keress fel egy veccőtáltost, majd egy pszichiátert!
2013. szept. 25. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az Érmelléki Kuglófember a közeledben settenkedett aztán meglátta a libákat, és libapecsenyére fájt a foga, ezért megijesztette őket és miután meghaltak, elvitte a libákat megsütötte és felfalta.
2013. szept. 26. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!