Jól képzelem szerintetek Istent és a Sátánt?
Figyelt kérdés
Sokat olvsatam ezekről és én így látom :
Isten egy megfoghatalan metafizikai dimenzióban van, de anyagi szerű kiterjedés jellemzi 3 dimenzió mint ezt a világot és egy felhőszerű képződményből néz le egy idős, okos, bölcs 1255555 trillió éves szakállas bácsi [link]
Jó humorú, becsületes ember.
Sátán szintén 3D-s világban egy másik univerzumban alattunk helyezkedik el és kecske szarvai vannak neki. Gonosz, szúrósan néz és mindenkinek ártani akar [link]
a jók a mennyben fognak lebegni bőséges gyümölcsöt és nedüt idva a gonosz, rosszaka pokolban fognak melegben főni és eszi őket a sátán.
Jól gondolom ? Mivel egészítenéd ki?
2013. aug. 28. 18:42
1/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem Sátánt egy félig kecskebika félig embernek képzelem. szerintem Isten előszőr amikor embert akart teremteni egy ilyen Sátánt teremtett, mert nem volt gyakorlata és tapasztalata, de ez nem sikerüólt, mert gonosz volt és nem volt szíve megölni, mert az is Isten teremtménye, így embert teremtett utána jól sikerültünk mi és Isten elhallgatja hogy Sátán az első teremtése lettünk volna mi.
2013. aug. 28. 18:45
2/12 A kérdező kommentje:
Ja és a pokolban állandó éhínség van !
2013. aug. 28. 18:47
3/12 anonim válasza:
Na majd jönnek a sátánisták aztán kapsz a fejedre.... :DDDD
De szerintem leginkább egyikse
5/12 anonim válasza:
Úgy képzeled el, ahogy akarod. Ez olyan kisiskolás szintű vizualizálásnak tűnik nekem :)
6/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? ( Remélem, hogy 10-nél fiatalabb)
7/12 anonim válasza:
Isten egy olyan személy akit egy alsóbbrendű lény annak tart, tehát egy primitív egérnek te is istennek számítasz . Az hogy mi a jó és rossz relatív fogalom . Ja és a klasszikus értelemben vett isten és sátán nem létezik :-)
8/12 anonim válasza:
Nem! Nem jól képzeled! Egyik sem személy. De tényleg jó amit írsz, amit írsz, akár így is lehet értelmezni!
9/12 BlackSword válasza:
Ez a három dimenzió legyen minimum négy... Mert ugye a dolgok az időben is léteznek...
10/12 anonim válasza:
Alapból tudni kell, hogy 11Dimenzió van. Isten nem ember, hanem egy energia, ami a kezdetek kezdeténél felosztotta magát az emberekbe. Ebből következik, hogy mindnyájan Istenek vagytok. Valamint Sátán nem létezik. Azt az emberek találták ki, abból az elvből, hogy mindennek van egy ellentéte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!