Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Baj ha én így képzelem el Istent?

Baj ha én így képzelem el Istent?

Figyelt kérdés
Én teljesen úgy képzelem el mint egy átlag embert, akinek ez a munkája, hoyg istenkedjen. :) De szabad idejében szórakozik a barátaival, moziba megy, teniszezik stb. Romantikázik a barátnőjével. Néha pedig elmey nyaralni ,és napszemüvegbe sütkérezik egy tengerparton .. nekem így szimpatikusabb :)
2011. márc. 24. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha neked meg az nem baj, hogy ez nem igaz. Én például elképzelhetlek téged szőkének meg 15 évesnek eperkés pólóban és matyó mintás martens bakancsban, de attól ez még nem feltétenül igaz. (legalábbis remélem)
2011. márc. 24. 20:58
 2/14 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDD szeretem az ilyen bolond embereket:D
2011. márc. 24. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
hát, hamis Istenkép... és ez azért baj mert hamis :S Miért szimpatikus így? ha olyannak képzeled mint egy átlagembert, azzal lekicsinyled és nem fogsz hinni a hatalmában. Ő nem ilyen. DE! ne felejtsük el, hogy egyszer, több mint 2000 évvel ezelőtt testet öltött, és bizonyos dolgoktól eltekintve átlag ember volt: keményen dolgozott, éhes volt stb., megtapasztalt minden emberi érzést. Pontosan átérzi Isten milyen embernek lenni, mert már átélte.
2011. márc. 24. 21:05
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

nem baj , nekem is megvan a saját elképzelésem Istenről de szerintem így van jól

aki 100% a vallásokból meríti azok nagyon buta emberek

2011. márc. 24. 21:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Mért lennének buta emberek? Nem tudom,én inkább a hatalmas,kegyelmes,szerető Istenben hiszek ;) Aki mindig segít ha bajban vagyok és velem van mindig :)
2011. márc. 24. 22:14
 6/14 anonim ***** válasza:
2011. márc. 25. 07:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Az az igazság, hogy ez az igazság. :)

2011. márc. 25. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
tudod, Isten nem ilyen. Ő olyannak képzeli az embereket, akik szeretnék megismerni Őt, és Ő megismerhető. természetesen ez időt, és energiát emészt fel, amiböl kevés van, ezért sokak megmaradnak a saját elképzelésüknél.
2011. márc. 25. 10:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem baj,nagyon jól teszed,ha Istent nem előre legyártott sémákba gyömöszölöd bele.ezt a vallások teszik,és senkit nem akarok megbántani,de ez egy eléggé primitív felfogás.Valakik kitalálták,hogy mit kell gondolni az Istenről,hogyan kell elképzelni,a tömeg meg követi őket.és aki az ő felfogásuktól el mer térni,az szentségtelen,Istenkáromló ember.
2011. márc. 25. 12:06
 10/14 anonim ***** válasza:
A mennyország gyönyörű hely, ott mindent lehet, főképp Istennek. Bár Neki nincsenek barátnői és nem romantikázik. De teniszezni teniszezhet, meg ilyenek... :)
2011. márc. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!