Hogyan kell démont idézni?
Lényegében csak anyit mondok hogy alkut akarok kötni.
A többit priviben ha tudni akarod miért,SZKEPTIKUSOK kíméljetek:)Olyanok válaszát várom akik már csináltak ilyet,mi lehet a következménye(veszélye).Többen legyünk,vagy egyedül is csinálhatom?Előre is kösz a normális segítő válaszokat.Utólag nem vagyok elme beteg.
Sikerült a démon idézés,alkut is kötem.
Aki kíváncsi a részletekre az nyugotan írhat priviben,it úgysem fogom el mesélni.
"1.Astaroth,Beelzebub,Azazel,Mastema.
2.Ezeket a démonokat meg lehet idézni?"
-ezek csak szavak; olyan energiákat kötsz hozzájuk, amilyeneket csak akarsz
Gondolkodj!
Most tételezzük fel, hogy démonok léteznek. Az egyszerűség kedvéért használjuk azt a definíciót, hogy a démon egy nagy hatalommal rendelkező szellemi entitás.
Akkor egyrészt, áruld már el nekem, mivel tudnád mégis rávenni, hogy jöjjön át a mi létsíkunkba? Persze lehet, hogy csak szórakozásból mindent tönkre akar verni, és felhasznál téged, hogy átjuthasson. Remek, ez esetben a kérdés: neked kell ez?
Ráadásul ha átjött, nem fog veled alkut kötni. Szerinted mégis mi az amit fel tudnál ajánlani egy ilyen lénynek és ő maga nem tudná elvenni?
Mi az, hogy "kell" démont idézni?!
Minek?
Szabad egyáltalán?
Érdemes?
Nem érdemes önsors-rontókat utánozni!
Nem érdemes MINDEN ROSSZAT kipróbálni!
Szabad-e ilyesmibe gyanútlan másokat is belerángatni?
Minek elősegíteni azt, hogy aki "még nem elmebeteg", az tényleg elmebeteggé váljon - ijesztő, értelmetlen elfoglaltságokkal?! - Mert ez lehet a következménye, ha annyira belemerül, hogy értelmes gondolatokra és tevékenységre már nem hagy magának időt.
Felelősséggel csak lebeszélhetem az efféle kísérletekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!