Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Jó szellemtörténetek? Olyan...

Jó szellemtörténetek? Olyan ami veletek történt.

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer az történt velem, hogy éjszaka felkeltem vizet inni, ami az ágy mellé volt téve, de amikor odafordultam valaki pofán tenyerelt. Kiderült, hogy az én karom volt lezsibbadva és ahogy arra fordultam, a saját kezemmel orrba vágtam magam. Kissé megijedtem, de utána már csak bosszankodtam, meg rötyögtem a magam hülyeségén.
2013. jún. 17. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Ki kellene írnom egy olyan kérdést, hogy "Hogyan vonzzunk be trollokat? Kérlek, példákat is mondjatok." - az egyik példa ez a kérdés lehetne.
2013. jún. 17. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
örülne a szád mi?
2013. jún. 18. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
nekem 4 is van
2013. jún. 20. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer megakartam nézni a dédapámat (de elfelejtettem hogy meghalt).Bementem a házba,nem találtam semmit(tesóm is velem jött).Senki nem volt bent,egyszer hallottunk egy sikítást.Kirohantunk és a kilincs magától mozgott.Naagyon beparáztunk!!!
2013. jún. 22. 08:48
 6/8 anonim válasza:
71%

kedves utolsó!

HOGY LEHET ELFELEJTENI HOGY MEGHALT A DÉDPAPÁD? :DDDD xddd tejooeg xddd

2013. jún. 24. 15:22
 7/8 anonim válasza:
79%

lol elfelejteni hogy meghalt és a tesód is elfelejtette... Biztos sokat látogattátok >.<

Az én házam kísértet járta volt... láttam is árnyékokat és anyukám is azt hittük a halott nagyim vigyáz ránk de én egyszer láttam és nem hasonlított rá nővérem pedig hülyének nézett... A legfurcsább hogy miután fél évet laktunk benne szerelők jöttek és a gardróbszoba alatt találtak egy "lyukat" ami az egész ház alatt húzódik és kúszva beférünk. ( de tele van csövekkel...) a lényeg hogy közvetlen a gardrób alatt találtak egy képet amin egy férfi és egy nő ült egy padon a dátum 1935 és az volt ráírva : Kedvesemnek. Én nem hittem a szememnek de a nő a képen az a szellem volt akit láttam a szobámban a gardrób pedig az én szobámban volt. Nagyon féltem! Anyum kivitte a képet és bevallása szerint elégette. Azóta megszűntek az árnyékok, és sokkal nyugodtabb vagyok. Viszont még most sem lehetek biztos benne hogy egyedül vagyok ...

2013. jún. 27. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves 7,6! 10 évesek voltunk!
2013. szept. 5. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!