Jó szellemtörténetek? Olyan ami veletek történt.
kedves utolsó!
HOGY LEHET ELFELEJTENI HOGY MEGHALT A DÉDPAPÁD? :DDDD xddd tejooeg xddd
lol elfelejteni hogy meghalt és a tesód is elfelejtette... Biztos sokat látogattátok >.<
Az én házam kísértet járta volt... láttam is árnyékokat és anyukám is azt hittük a halott nagyim vigyáz ránk de én egyszer láttam és nem hasonlított rá nővérem pedig hülyének nézett... A legfurcsább hogy miután fél évet laktunk benne szerelők jöttek és a gardróbszoba alatt találtak egy "lyukat" ami az egész ház alatt húzódik és kúszva beférünk. ( de tele van csövekkel...) a lényeg hogy közvetlen a gardrób alatt találtak egy képet amin egy férfi és egy nő ült egy padon a dátum 1935 és az volt ráírva : Kedvesemnek. Én nem hittem a szememnek de a nő a képen az a szellem volt akit láttam a szobámban a gardrób pedig az én szobámban volt. Nagyon féltem! Anyum kivitte a képet és bevallása szerint elégette. Azóta megszűntek az árnyékok, és sokkal nyugodtabb vagyok. Viszont még most sem lehetek biztos benne hogy egyedül vagyok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!