Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ilyen történt már veletek is?

Shadow T kérdése:

Ilyen történt már veletek is?

Figyelt kérdés
Elég ritkán történik de nem kellemes naszóval néha amikor egyedül vagyok itthon néha úgy érzem mintha a saját házam nem tűrne meg engem minden nagyon ellenségesnek tűnik minden egyes hang a legvidámabb zene is megváltozik és ha egy ideig nem megyek ki a házból akkor egyre ellenségesebb lessz eddig max 15-20 percig maradtam mert már szinte éreztem hogy ártani akar nekem legközelebb tovább fogok bent maradni kiváncsi vagyok mi lessz

2012. dec. 27. 00:15
1 2
 1/20 _Random ***** válasza:
94%
Ha nem egy regi indian, vagy zsido temeto fole epult a hazatok, akkor nincs mitol tartanod. Legjobb esetben meg koltozz el... /vagy keress egy pszichologust/
2012. dec. 27. 00:24
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. dec. 27. 00:42
 3/20 anonim ***** válasza:
30%
Nem akarlak!meg bántani de!szerintem csak be képzeld magadnak!
2012. dec. 27. 07:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi se fog történni, ha bent maradsz.
2012. dec. 27. 09:52
 5/20 anonim válasza:
Én a Nagybátyám halála után néhány hétig féltem az egyik szobában, meg fura dolgok történtek, pl. a gép magától ki-be kapcsolt (ez azért ijesztő, mert a Nagybátyám számítógépszerelő volt), meg tárgyak rejtélyes módon, amíg nem voltam a szobában leestek a földre. De ez elmúlt.
2012. dec. 27. 10:27
 6/20 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy beképzelném senki nem halt meg mostanában főleg nem olyan aki fontos volt
2012. dec. 27. 11:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy beképzeled.

Egy házról beszélünk.Egy házról.Egy ház nem tud érzelmeket táplálni az iránt,aki benne lakik,mert csak egy ház.

Azért érzed ezt,mert elhiszed,hogy erre képes lehet a házad,pedig nem az,nem tud téged nem megtűrni.

ÉS miért?Azért,mert csak egy ház.

2012. dec. 27. 11:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván engem utál az ágyam, mert múltkor belerúgtam, és majdnem eltört az ujjam...
2012. dec. 27. 14:59
 9/20 anonim ***** válasza:
vannak ilyen gonosz házak a gonosz házaknál csak egy dolog rosszabb a medvedisznóember
2012. dec. 27. 17:32
 10/20 anonim válasza:
Nehezen viseled a magányt... Nem vagy hozzászokva. Én is hasonlóan érzek, amikor egyedül vagyok itthon, olyankor felhívok valakit, pár perc beszélgetés után már jobban érzem magam.
2012. dec. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!