Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen volt mikor szellemet...

Milyen volt mikor szellemet idéztetek mi történt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Hülyének néztek minket az emberek. Késöbb rájöttem, hogy igazuk volt.
2012. ápr. 20. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
jöttek a reptoidok és elviték
2012. ápr. 20. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Összefostuk magunkat, mert félelmetes volt.

Hirtelen lecsapódott a redőny. Ez komoly, nem kamu. Akkor megijedtünk, persze később rájöttünk, hogy tuti nem szellem volt, csak biztos be volt lazítva a felhúzószalag.

2012. ápr. 20. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Leesett a polcról egy pohár, mi pedig veszettül megijedtünk, de a végén kiderült, hogy a nagy izgalomban az egyik társunk ütte le véletlenül.

Amúgy nem akárkit akartunk megidézni: Dugovics Titusz szellemét :D (Persze még csak úgy 12 évesek voltunk)

2012. ápr. 20. 19:08
 5/11 anonim válasza:
18%
Hogy mi történt? Miután teljesen materializálódott a szellem, nekirontott az ellenem törő csontváz harcosoknak.
2012. ápr. 20. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
ha léteznek is,ne csináld,ne idézz,mert baj lehet belőle!!!! inkább menj el sétálni vagy vmi,DE NE IDÉZZ
2012. ápr. 21. 07:07
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos a régi albérletben nem kellett megidézni, jött az magától... (ott halt meg évekkel ezelőtt a lakás tulajdonos rokona...)
2012. ápr. 21. 14:07
 8/11 anonim válasza:
50%
elkezdte énekelni a beat it-et meg a man in the mirrort, és rájöttünk hogy jacko-t idéztük meg..ingyen koncert meg 1 törött ablak
2012. ápr. 22. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:

egyszer akartam megidézni egy szellemet. Nem akartam egy konkrét személyt csak egy lelket és háromszor hívtam.

először semmi.

másodszor semmi.

harmadszor egy női hang elkezdte a nevemet hajtogatni. először befostam aztán végül kinyögtem hogy "mit akarsz?" mire ő rávágta: "hagyj békén", és elhallgatott. azóta sem történt semmi, de nem is merek idézni. :)

2012. ápr. 22. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem szabad ilyesmivel szórakozni-- először is tiszteletlenség, másodszor veszélyes szórakozás.

Tiszteletlenség, mert a holtak lelke visszatér a Teremtő isteni Energiához-- ebben nem szabad zavarni, mert kevés az ideje rá-- itt elpusztulhat--

Veszélyes szórakozás, mert mindig valahol meghal egy olyan ember aki életében pszichopata volt vagy is a lelke is azzá vált-- és ha csak észleli ezt a játékot, akkor akik ott ülnek bárkinek árthat-- belenyúlhat az elmébe, mint durva energia és egy jó időre elmezavart okozhat-- még korunkban is nehezen gyógyíthatót.

szóval éljetek és hagyjátok a holtakat-- az élet amúgy is egy olyan nagyon rövid tiszavirág idejű játék, aminél nincsenek győztesek, mert mindnyájan belehalunk a végén.

Élvezd az életet, mert egyszeri, megismételhetetlen és elkövetkezik az idő és már úgy se hagyhatod ki a lélekfazoni létformát.

2012. ápr. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!