Milyen volt mikor szellemet idéztetek mi történt?
Összefostuk magunkat, mert félelmetes volt.
Hirtelen lecsapódott a redőny. Ez komoly, nem kamu. Akkor megijedtünk, persze később rájöttünk, hogy tuti nem szellem volt, csak biztos be volt lazítva a felhúzószalag.
Leesett a polcról egy pohár, mi pedig veszettül megijedtünk, de a végén kiderült, hogy a nagy izgalomban az egyik társunk ütte le véletlenül.
Amúgy nem akárkit akartunk megidézni: Dugovics Titusz szellemét :D (Persze még csak úgy 12 évesek voltunk)
egyszer akartam megidézni egy szellemet. Nem akartam egy konkrét személyt csak egy lelket és háromszor hívtam.
először semmi.
másodszor semmi.
harmadszor egy női hang elkezdte a nevemet hajtogatni. először befostam aztán végül kinyögtem hogy "mit akarsz?" mire ő rávágta: "hagyj békén", és elhallgatott. azóta sem történt semmi, de nem is merek idézni. :)
Nem szabad ilyesmivel szórakozni-- először is tiszteletlenség, másodszor veszélyes szórakozás.
Tiszteletlenség, mert a holtak lelke visszatér a Teremtő isteni Energiához-- ebben nem szabad zavarni, mert kevés az ideje rá-- itt elpusztulhat--
Veszélyes szórakozás, mert mindig valahol meghal egy olyan ember aki életében pszichopata volt vagy is a lelke is azzá vált-- és ha csak észleli ezt a játékot, akkor akik ott ülnek bárkinek árthat-- belenyúlhat az elmébe, mint durva energia és egy jó időre elmezavart okozhat-- még korunkban is nehezen gyógyíthatót.
szóval éljetek és hagyjátok a holtakat-- az élet amúgy is egy olyan nagyon rövid tiszavirág idejű játék, aminél nincsenek győztesek, mert mindnyájan belehalunk a végén.
Élvezd az életet, mert egyszeri, megismételhetetlen és elkövetkezik az idő és már úgy se hagyhatod ki a lélekfazoni létformát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!