Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ilyen történt már veletek is?

Shadow T kérdése:

Ilyen történt már veletek is?

Figyelt kérdés
Elég ritkán történik de nem kellemes naszóval néha amikor egyedül vagyok itthon néha úgy érzem mintha a saját házam nem tűrne meg engem minden nagyon ellenségesnek tűnik minden egyes hang a legvidámabb zene is megváltozik és ha egy ideig nem megyek ki a házból akkor egyre ellenségesebb lessz eddig max 15-20 percig maradtam mert már szinte éreztem hogy ártani akar nekem legközelebb tovább fogok bent maradni kiváncsi vagyok mi lessz

2012. dec. 27. 00:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ha nem hisztek ilyenekben akk minek írogattok ilyen témában

a magányt nem viselem rosszul mivel szeretek egyedül lenni

2012. dec. 27. 23:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért írogatunk,mert neked akarunk segíteni.

Ha azt akartad,hogy a többi ezotériás sajnáltasson,meg mindenféle házi praktikát ajánljon ez ellen,akkor miért nem írtad azt?

De ha ilyen ellenséges vagy,akkor máris nyilvánvaló,hogy miért nem tűr meg még a házad sem.

2012. dec. 28. 09:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem írhatunk ide, mert nem hiszünk abban, hogy a házad utál? És abban, hogy vannak érzései? Keress fel szakorvost kérdező!
2012. dec. 28. 09:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem a házad utál, elképzelhető, hogy a házadhoz tapadt entitás lakozik ott, és igazából próbálja magára felhívni a figyelmet. légyszíves és írj nekem privit mert ha írom tovább tutkó lemedvemaciembereznek stb. és ebből elegem van.
2012. dec. 28. 11:00
 15/20 anonim ***** válasza:

A házához tapadt entitás ugyanaz,mintha élne a háza,tehát ugyanaz,mintha háza utálná.

Nincs a kettő között semmi különbség.

2012. dec. 28. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyébként az medvedisznóember(a maci is medve)
2012. dec. 28. 11:24
 17/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem kellenek házi praktikák gond nélkül tudok ezzel élni csak merő kiváncsiságból raktam ki ezt a kérdést de még jöhetnek a válaszok az eddigieket pedig köszönöm
2012. dec. 28. 11:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen, de kővel. Ásványokat gyűjtök útszélről, folyópartról, hegységekből, de az internetről is. Volt több olyan kövem is, amelyik mintha "utált" volna, rossz volt kézbevenni, de néha ránézni is. De belegondoltam, hogy nem-e én utálom a követ - nehogy már egy kőnek ne legyek szimpatikus... Ahogy végiggondoltam, csak olyan kövek 'utáltak', amiket az internetről szereztem be, és postán küldték el. Minden egyes ilyen kőnél volt valami a vásárláskor, ami bosszantott. pl. az egyik nyers azurit helyett egy másik nyers azuritot küldött az eladó, nem azt, ami a képen volt. Ugyanolyan szépet, szóval nem tettem szóvá. Egy másik követ vizesen fényképeztek le, és szárazon már nem tetszett annyira. Egy harmadik kőnél nem tudtam dönteni két példány között, és végül azt vettem meg, amelyik kevésbé tetszett (de jobban illet a gyűjteményembe). Mindegyik vásárlásnál maradt bennem egy kis tüske és ezeket vetítettem úgy ki, mintha a kövek utálnának engem. Ezzel arra akarok kijukadni, hogy szerintem te nem szereted a házadat és nem fordítva.

Szerintem menj ki egy semleges helyre, ha a házban nem érzed jól magad, vigyél papírt, ceruzát és szépen írj le *mindent*, ami eszedbe jut, hogy te miért utálod a házadat. Ne mérlegeld őket, csak írd le. Valamilyen rossz emlék, vagy rejtett utálat ki fog bukkanni szerintem írás közben.

Ilyenekre gondolok, hogy pl. rózsaszín a nappali, falramászol tőle, de rajtad kívül mindenkinek tetszik, ezért nem szóltál festéskor...stb.

Ha tényleg ez a probléma, hogy te utálod a házat, ezt kis átalakításokkal meg lehet változtatni, szerethetővé tenni.

2012. dec. 28. 12:44
 19/20 anonim ***** válasza:
*kilyukadni sorry
2012. dec. 28. 12:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy én utálnám mert csak néha jelentkezik a dolog köszönöm a válaszod
2012. dec. 28. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!