Mit történt, hogy már nincs kapcsolatom az Angyalommal?
Figyelt kérdés
Egy éve kezdtem foglalkozni az Angyal kommunikációval,és minden hasonlóval,ami az Angyalokkal kapcsolatos,egyenlőre a saját,úgynevezett védőangyallal.Rengeteg mindent megéltem,választ kaptam,amire szükségem volt,különböző formában,álltalában álmomban.Minden napjaimban jelen volt ez az egész dolog,jelek,érzések,amit csak úgy bellül tudtam,hogy tőle jön.Megszünt egy ideje minden,mintha nem is lett volna.A hitem nem vesztettem el,de nincs már az az érzés körülöttem mint akkor.2013. márc. 13. 09:41
2/13 A kérdező kommentje:
Kitől?Nincs szó semmi ilyenről.Butus vagy.
2013. márc. 13. 09:59
4/13 A kérdező kommentje:
Ez csak az én butaságom,hogy fel raktam a kérdést,honnan is tudhatnátok a választ rá.És még arra van energiátok,hogy hülyeséget írjatok.
2013. márc. 13. 10:08
5/13 anonim válasza:
na jó, akkor megmondom: mint írtam talált nálad jobbat, ugyanis velem van ... sokat panaszkodik rád, hogy nem fordítottál kellő figyelmet a kapcsolatotokra, nem fogadtad meg a tanácsait és megunta ezt az állandó nyűglődést veled ... eléggé csalódott hangulatban van
6/13 anonim válasza:
nemáááá te egy gonosz vagy. Igazán kivehetö, a kérdezö tényleg hisz ebben.
7/13 A kérdező kommentje:
Igazad lehet...tényleg nyüglődik szegény.De neked is van sajátod ne akard az enyém.
2013. márc. 13. 10:36
8/13 Shai-Hulud válasza:
Semmi baj. Kezdesz felnőni. Nyugodj meg, lassan a többi tünet is megszűnik.
9/13 anonim válasza:
Az őrangyalod elhagyott mert keveselte a fizetést.
10/13 anonim válasza:
Kérdező,én vallásos vagyok,de nem ilyen értelemben.
A neten talált angyalokkal kapcsolatos ilyen-olyan szövegek nem igazak.Valójában ha úgy érzed,hogy választ kapsz valamire,azt nem az angyalod súgja,hanem az a saját tudatalattid üzenete.Biztos olvastál olyasmit,hogy hogy kell kapcsolatba lépni vele.Az csak angyalmaszlagba bújtatott meditáció és mindent amit tapasztalsz közben,azt a saját elméd produkálja,nem egy angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!