Hogyan kommunikáljak az őr angyalommal?
Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne2011. jan. 7. 19:54
1/9 anonim válasza:
mondd el neki gondolatban, vagy hangosan hogy mi a problémád, és tudomásul fogja venni, hogy ez nyomja a lelked :P
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy valahogy vissza is mondjon , írjon valamit
2011. jan. 7. 20:07
3/9 anonim válasza:
Én gondolatban szoktam "elmondani" neki, hogy mi "kéne" és gyakran megköszönöm ( többnyire a nap végén ) azt ami jó ért azon a napon, meg vannak általánosságok amit mindig belesorolok ( egészségesek vagyunk , boldogok, nem éhezünk...)olyasmi ez mint egy ima, csak én nem tanultam ezt meg a szüleimtől, nem otthonról hoztam , ez az angyalos dolog meg rám ragadt pedig olyan gyerekes dolognak tartottam az egészet, de segít, tudnék írni pár sztorit:).
4/9 anonim válasza:
én vagyok az őrangyalod, írj ide, majd itt válaszolok.
5/9 anonim válasza:
valahol olvastam egyszer erről, de sajnos már nem emlékszem rá, hogy hol, valahogy meg kell kérni egy rituáléval (ima, fehérgyertya, erre emlékszem), és az álmodban jelezni fog
6/9 anonim válasza:
ÉN is úgy csinálom, mint a második, sokat beszélek hozzá, és mindig megköszönöm a segítséget.
Mert kaptam, elég sokat, tudnék érdekes dolgokat írni:) A lényeg, hogy ne várd, hogy majd megjelenik és felel, vagy visszaír vagy ilyesmi. Csak bízz abban, hogy hall és segít. Aztán mikor megtörténik a csoda, tudni fogod, hogy honnan jött: )
7/9 anonim válasza:
Egyet értek 08:52-essel. Mond el neki (a fent leírt módon), hogy mit szeretnél. És válaszolni fog. Ez a válasz lehet bármi, de a lényeg az, hogy tudni fogod. Például egy szám holnap a rádióban, vagy meglátsz egy képet, stb. és ez majd olyan jel lesz, ami helyes irányba terel.
8/9 anonim válasza:
Ha tényleg rendszeresen válaszol, akkor jobb, ha tudod: elmebeteg vagy. Akkor gyógyíttasd magad.
ha csak egyszer válaszol, az lehet egy pillanatnyi zavar (módosult tudatállapot) a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!