Hogy kommunikáljak? Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Zárkózott vagyok, nincs is nagyon önbizalmam, de mégis... Szeretnék megnyílni emberek felé,csak nem tudom hogyan álljak hozzá. Ma is beszélgettem volna, kerestem a szavakat, mit is mondjak, de mintha leblokkoltam volna.:S Miről is beszéltem volna? Az időjárásról?:S Szerintem az illető félre is értett. Lehet azt hitte lenézem, vagy csak nem vagyok kiváncsi rá. Pedig közelednék én az emberek felé.:S2011. ápr. 6. 11:35
1/4 anonim válasza:
Ne görcsölj, rá, és menni fog. Ha ennyire mereven akarsz valamit, az általábannem sikerül.
Én nagyon könnyen barátkozom - pedig önbizalmam nekem sincs. Mosolyogni kell kedvesen, és éreztetni, hogy megbízható vagy. Nálam legalábbis ezek a visszajelzések. Sok sikert.
2/4 anonim válasza:
Tehát a beszéd, a beszélgetés esik nehezedre. A gondolat- és érzésközlésnek ez a formája...
Kezdd el előbb a arcjátékkal, testbeszéddel, lehet, ez jobban megy Neked! Ha ezzel sikert érsz el, kapcsolatot létesítesz, akkor megjön az önbizalmad, és a nyelved is megoldódik.
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Ha gondolod próbálkozz először a tükörképeddel. Tudom, hülyén hangzik:D De segíthet. Vagy ha van háziállatod, először vele próbálj meg folyamatosan beszélgetni. Ne félj, ő nem néz majd hülyének, és neki is jót teszel.
4/4 anonim válasza:
Vagy gondolj arra, hogy a másik fél semmivel sem különb, mint Te vagy! Nálam bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!