Mit történt, hogy már nincs kapcsolatom az Angyalommal?
Figyelt kérdés
Egy éve kezdtem foglalkozni az Angyal kommunikációval,és minden hasonlóval,ami az Angyalokkal kapcsolatos,egyenlőre a saját,úgynevezett védőangyallal.Rengeteg mindent megéltem,választ kaptam,amire szükségem volt,különböző formában,álltalában álmomban.Minden napjaimban jelen volt ez az egész dolog,jelek,érzések,amit csak úgy bellül tudtam,hogy tőle jön.Megszünt egy ideje minden,mintha nem is lett volna.A hitem nem vesztettem el,de nincs már az az érzés körülöttem mint akkor.2013. márc. 13. 09:41
11/13 A kérdező kommentje:
Igen hívhatjuk így is,belső én,tudatalatti Angyal,az mindegy.Én sem szárnyakkal képzelem el,ahogy anno lefestették őket,vagy lerajzolták.Energia lények,azaz testük nincs.Lehet az agy kreál mindent,de mégis olyan formában,ami segítő szándékú...
2013. márc. 13. 16:30
12/13 anonim válasza:
Valószínüleg azért hagyott el mert most már nincs szükséged rá (legalábbis szerinte).
13/13 anonim válasza:
Én is akarok saját örangyalt!Hol lehet szerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!