Miért van az, hogy ugyan olyan a kapcsolatom a párommal, mint Édesapámmal?
Figyelt kérdés
...Ezt elég hülyén fogalmaztam meg :D ...A lényeg, hogy ugyan azok a konfliktusok jönnek elő mindkét személlyel az életemben. Apukám kötekedik velem, semmi nem jó úgy Neki ahogyan van,ahogy én gondolom,csinálom. A szemében biztos nagyon fontos vagyok, de a szavaival mindig lekicsinylőn beszél rólam-persze ezt már fel sem veszem,hisz az Apám,gáz lenne ha magamra venném és ettől valami lelki sérült lennék... :)A párommal dettó ugyan ez minden...És nem értem. Ok, hogy mondják, a nő olyan párt választ mint az apja...De hogy lehet ezt megoldani? És változtatni rajta? Érdekes, más férfiakkal,személyekkel, ezek a konfliktusok nem jönnek elő soha....2012. nov. 4. 21:33
1/4 anonim válasza:
És nem gondolod, hogy esetleg benned lehet a hiba, ha a számodra legfontosabb két férfinál ugyanazok a gondok jöttek elő?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom...Mármint,hogy bennem van e a hiba. Gondolkodtam már ezen is sokat.De a régebbi párkapcsolatomban nem volt ez jelen. Lassan 2 éve már,hogy fenn áll ez a helyzet,h. lépten-nyomon erre következtetésre jutok.A legjobban az zavar,hogy semmis dolgokért miért köt belém mindkettő? Ami mellett más szó nélkül elmegy...
2012. nov. 4. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!