Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ilyen nincs! Minden egyes...

Ilyen nincs! Minden egyes évben hogy kerül oda pontosan ugyan az a rovar?

Figyelt kérdés

Minden Karácsonykor van egy "vendégünk" egy nagyon érdekes rovar mióta az eszemet tudom szinte minden karácsonykor figyelmes vagyok erre eddig nem érdekelt de most nagyobb jelentőséget nyilvánítottam neki a szüleimnek is mondtam és ők is mondták hogy valóban mindig ott van egy rovar a fa felett a menyezeten ! Valaki esetleg tapasztalt hasonló jelenséget ? Esetleg a rovar nevét meg tudnátok nekem mondani ? Ez már több mint véletlen... És ami rejtélyes tud lenni az az hogy ez a rovar mindíg a semmiből jelenik meg egyszer csak oda terem és karácsonyután nyoma veszik. És minden évben pontosan ugyan ott van azon a különös helyen a Karácsonyfa csúcs végénél. Itt a kép :

[link]

2011. dec. 24. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Hát ez beszarás... Máskor meg repül egy veréb a házatok fölött és már hívod a Honvédelmi Minisztériumot?
2011. dec. 24. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bogár a karácsonyfával jön!ha megnézed tökéletesen be tudna illeszkedni a fenyőbe úgy hogy észre se veszed!

Hogy már mindig oda másznak fel a falra az azért lehet mert lehet hogy az egyik hagyott ott maga után illatanyagokat.

A bogica nevét nem tudom mert annyira nem vagyok raj szakértő.De attól függetlenül adhatsz neki nevet is.(én Józsikának hívnám) :)

2011. dec. 24. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja ez vicces, láttam már ilyet én is .Csak úgy hívom T-betű bogár. :D
2011. dec. 24. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
hasonlít az egyik filmben levő bogarakra ,azt hiszem ez a film talán a csillagközi invázió. :)
2011. dec. 24. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy UFO!!! És azért van ott hogy utánatok kémkedjen! PUSZTÍSD EL!
2011. dec. 24. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
hát, ez valami lepke szerű dolog, de nem tudom pontosan mi. ha nagyon zavar, mutasd meg valami biológusnak. meglehet h a fával jön, vagy a nyarat bebábozódva vészeli át, és csak ilyenkor jön elő, vagy bármi...nem kell egyből ezora gyanakodni...
2011. dec. 25. 02:40
 7/7 anonim válasza:
de érdekes :DDD kis csoda ^^
2012. aug. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!