Ilyen nincs! Minden egyes évben hogy kerül oda pontosan ugyan az a rovar?
Minden Karácsonykor van egy "vendégünk" egy nagyon érdekes rovar mióta az eszemet tudom szinte minden karácsonykor figyelmes vagyok erre eddig nem érdekelt de most nagyobb jelentőséget nyilvánítottam neki a szüleimnek is mondtam és ők is mondták hogy valóban mindig ott van egy rovar a fa felett a menyezeten ! Valaki esetleg tapasztalt hasonló jelenséget ? Esetleg a rovar nevét meg tudnátok nekem mondani ? Ez már több mint véletlen... És ami rejtélyes tud lenni az az hogy ez a rovar mindíg a semmiből jelenik meg egyszer csak oda terem és karácsonyután nyoma veszik. És minden évben pontosan ugyan ott van azon a különös helyen a Karácsonyfa csúcs végénél. Itt a kép :
Ez a bogár a karácsonyfával jön!ha megnézed tökéletesen be tudna illeszkedni a fenyőbe úgy hogy észre se veszed!
Hogy már mindig oda másznak fel a falra az azért lehet mert lehet hogy az egyik hagyott ott maga után illatanyagokat.
A bogica nevét nem tudom mert annyira nem vagyok raj szakértő.De attól függetlenül adhatsz neki nevet is.(én Józsikának hívnám) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!