Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy még csak...

Hogy lehet az, hogy még csak nem is beszélünk, de ugyan az történik vele is, mint velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, régen kb. 10 évig legjobb barátok voltunk, mostanra részéről csak gyűlölködés és furkálódás van irántam, én meg próbálok nem foglalkozni vele, elkerülni őt, stb. Mégis néhány hónapja észrevettem, hogy mennyi mindenben egyezünk. Például rajzórán elég kötetlen feladatokat kapunk, és ő kettővel mögöttem ül, egyszer se nézünk egymásra, nem beszéljük meg a dolgokat, de ugyan olyan témát, ugyan olyan kivitelezésben csinál meg, mint én. Teljesen komolyan mondom, csak egy-két szín különbözik mindig, minden más megegyezik.

Sebei is vannak, mint nekem, de én nem vettem észre, hogy bármi baja lenne, mert mindig vidám és hiperaktív, én viszont lelkileg rokkant mellette. Van egy kereszt a bal karomba vágva, neki ugyan úgy a bal karjába egy kisebb, de attól még ott van. Tele van sebekkel, ahogy én is, de ő villog vele, míg én eltakarom. De ugyan ott, és nagyjából ugyan olyanok is, nekem 3-4 éve, neki nem tudom mióta.

Hogy lehet ez? Mintha az életemet akarná elvenni, egyfolytában ezen kattogok, ha meglátom, csak összezavar, mert nem értem, hogy lehet. Egyre több dolgot látok, amiben hasonlítunk, de a személyiségünk meg alapjában véve ellentétes... komolyan nem értem... mi lehet a magyarázat?

Már félek.

Köszönöm annak, aki elolvasta, és sajnálom, hogy ilyen hosszú, és talán érthetetlen is lett.

2011. márc. 22. 13:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Vannak társlelkek, ikerlángok, valahol errefelé kellene a megoldást keresni.Elisabeth Claret Profet: Lélektársak és Ikerlángok. (de lehet, hogy ikerlángok és társlelkek, bocs, most nem tudom pontosan.)
2011. márc. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!