Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz, hogy két védő angyalunk...

Igaz, hogy két védő angyalunk van? Egy állandó és egy ha nagy bajban? (kép mellékelve)

Figyelt kérdés

Én meg barátom, sétáltunk este, és csináltunk képeket csak úgy. És ugye én keresztény suliba járok és az hallottam, hogy az angyalok képeken egy kör formájában jelennek meg. Én tudtam a védőangyalokról de barátom nem. Nővérem mondta, hogy tudja is ki a két védő angyala, érzi. Egy adott pontról két képet is csináltunk és egyszer ott volt az a fehér fény és egyszer nem. Én éreztem is jelenlétüket ilyenkor kirázott a hideg, és ha rá gondolok erősen megint kiráz a hideg.

[link]

[link]

2013. jún. 8. 00:16
 1/10 anonim válasza:
35%
Bárcsak létezne még a jó kis inkvizíció és a máglya tüzén égne el az aki ilyen ostobaságokat állít. Állíts szekértábort Husz János mert elkaplak és a vatikáni ítélőszék elé állítalak te Istenkáromló! Vesszenek a kelyhesek!
2013. jún. 8. 01:20
 2/10 anonim válasza:

Kérlek mondd, hogy trollkodsz.

Az egy porszem az optikán mindkét esetben, a te fényképeződőn ott volt, az övén nem.

Valamelyik képet megvágtad, mert máshol van, de ha az eredeti "angyalos" képeket összehasonlítod, pontosan ugyanott fogod megtalálni a porszemet.

2013. jún. 8. 02:13
 3/10 Salx Narval ***** válasza:
Azért ettől szebbek ám az angyalkák.:D
2013. jún. 8. 02:45
 4/10 anonim ***** válasza:

A jelenlétüket lehet, hogy érezted, de az ott egy porszem.

Tipikus jelenség, ha rávakuznak.

[link]

2013. jún. 8. 06:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy géppel készült az összes kép. Illetőleg az optika egyik esetben sem volt megtakarítva. A két kép készülése közt eltelt idő nem egészen 1 másodperc.
2013. jún. 8. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

A híreket elnézve, nem jut mindenkinek védőangyal. Erre a tesódnak 2?

Vajon az ő angyalaik hol jártak?

[link]

De ez csak 1 a sok közül. Ha komolyan azt hiszed, hogy fehér fények fognak megmenteni a valóságtól, becsapod saját magadat.

2013. jún. 8. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Tök mindegy koszos volt e az optika vagy sem, ez a levegőben szálló porszem, nem a lencsére tapadt.

A vaku fénye nem csillan meg az objektívre tapadt poron csak a levegőben szállón. Attól függ, hogy milyen messze szállnak, kisebb-nagyobb erősebb vagy gyengébb fényű életlen foltként jelentkeznek a képen.

Menj ki egy földútra, kertbe, parkba este! Ugrálj kicsit, verd fel a port! Aztán kattints egyet vakuval. Jó eséllyel egy csomó "szellem", meg "angyal" lesz a képen.

A fényképezőgépek kimondottan a látható fénytartományban működnek. Speciális szűrőkkel vágják az infravörös és ultraibolya tartományokat, mert rontják a képminőséget és főleg a színeket. Ha ez valóban egy nagyobb világító gömb lett volna, akkor szabad szemmel is látnod kellett.

2013. jún. 8. 20:43
 8/10 anonim válasza:
Én hívő keresztény vagyok és az a véleményem, hogy általános esetben mindenkinek 1 Őrangyala van és ez nem azt jelenti, hogy ha én kiállok éjszaka egy sikátorba nem fognak megverni a cigányok, bűnözők,stb. mert az őrangyal nem fogja mindig megmenteni az ember életét viszont olyan pici segítségeket, könnyítéseket ad neked amiket te már teljesen normálisnak érzel. Az aki a nagyobb bajban segíthet meg az nem más mint az Isten !!! És a válaszolók között látszik, hogy ki nem hívő !!!
2013. júl. 19. 08:41
 9/10 Noi333 válasza:
már bocsáss meg kedves dosoki de te aztán marha nagy hívő lehetsz ha a cigányokat a bűnözőkkel említed egy lapon! nem értem mire jó ez az általánosítás, cigányozás....
2013. júl. 31. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
A két fehér porcica lenne az angyalkánk?Már megbocsáss de én úgy képzelem el az angyalokat hogy fehér ruhába vannak és van egy kis szárnyuk :D
2013. nov. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!