Igaz, hogy két védő angyalunk van? Egy állandó és egy ha nagy bajban? (kép mellékelve)
Én meg barátom, sétáltunk este, és csináltunk képeket csak úgy. És ugye én keresztény suliba járok és az hallottam, hogy az angyalok képeken egy kör formájában jelennek meg. Én tudtam a védőangyalokról de barátom nem. Nővérem mondta, hogy tudja is ki a két védő angyala, érzi. Egy adott pontról két képet is csináltunk és egyszer ott volt az a fehér fény és egyszer nem. Én éreztem is jelenlétüket ilyenkor kirázott a hideg, és ha rá gondolok erősen megint kiráz a hideg.
Kérlek mondd, hogy trollkodsz.
Az egy porszem az optikán mindkét esetben, a te fényképeződőn ott volt, az övén nem.
Valamelyik képet megvágtad, mert máshol van, de ha az eredeti "angyalos" képeket összehasonlítod, pontosan ugyanott fogod megtalálni a porszemet.
A híreket elnézve, nem jut mindenkinek védőangyal. Erre a tesódnak 2?
Vajon az ő angyalaik hol jártak?
De ez csak 1 a sok közül. Ha komolyan azt hiszed, hogy fehér fények fognak megmenteni a valóságtól, becsapod saját magadat.
Tök mindegy koszos volt e az optika vagy sem, ez a levegőben szálló porszem, nem a lencsére tapadt.
A vaku fénye nem csillan meg az objektívre tapadt poron csak a levegőben szállón. Attól függ, hogy milyen messze szállnak, kisebb-nagyobb erősebb vagy gyengébb fényű életlen foltként jelentkeznek a képen.
Menj ki egy földútra, kertbe, parkba este! Ugrálj kicsit, verd fel a port! Aztán kattints egyet vakuval. Jó eséllyel egy csomó "szellem", meg "angyal" lesz a képen.
A fényképezőgépek kimondottan a látható fénytartományban működnek. Speciális szűrőkkel vágják az infravörös és ultraibolya tartományokat, mert rontják a képminőséget és főleg a színeket. Ha ez valóban egy nagyobb világító gömb lett volna, akkor szabad szemmel is látnod kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!