Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valóban létezik már az időutazás?

Valóban létezik már az időutazás?

2013. márc. 25. 23:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Értem, amit mondasz, de ez nem teljesen igaz ebben a formában, ezért pontosítanék. Nem arról van szó, hogy "nem sikerült" még megalkotni azt a (összefonódott részecskepárokon alapuló) módszert vagy berendezést, amely az nulla idejű információátvitel miatt gyakorlatilag időutazást (múltba hatást) tesz lehetővé, hanem arról, hogy a kvantummechanika törvényszerűségei ezt konkrétan kizárják.

Ettől még persze elképzelhető, hogy egyszer lehetséges lesz valahogy máshogy az időutazás, csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nagy a különbség a "nem tudjuk, hogyan" és a "tudjuk, hogy így nem" között.

>A kvantum-világgal csak most ismerkedünk, és jelenleg minnél többet vizsgáljuk annál jobban nem értjük a törvényeit.. :D

Ez egyáltalán nem igaz. A modellek nagyon szépen fejlődnek (maholnap kész lesz a Standard Modell), és egyre közelebb kerül a tudomány az alapvető kölcsönhatások egységesítéséhez. Tény, hogy korántsem befejezett tudományág és vannak megválaszolatlan kérdések, de az megismeréshez egyre közelebb kerülünk, nem távolabb tőle.

2013. márc. 26. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egyre jobban nem értjük részt viccnek szántam :)
2013. márc. 26. 13:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Okés ;)
2013. márc. 26. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Elméletben igen , vegyük a Fizikát vegyük Albert Einstein Álltalános Relatívitás elméletét ahol van a téridő (a tér és az ídő egy egységet alkot vagyis térídőt) s benne lévő testek, a testek mind vonzák egymást, ez gravitáció, nos de a gravitáció nem egy erő két test közőtt, hanem a testeket körülvevő térídő szővetének a görbülete a tárgyakat nem egy erő hanem a térídőben lévő mélyedések vonzák maguk felé. Stephen Hawking leírta hasonló képpen ezt az elméletet és hozzátette hogy a térídőben lévő anyag ha sűrűsődik akkor annak nő a tömege is és így e térídőszövete megfeszűl és lyúk is keletkezhet a térídőszövetén amelynek a közepe egy tisztán gravitácíóval jellemzett pont vagyis Szingularítás, ez egy lefolyó a térídőben itt az anyagok eltünhetnek a semmibe de ha megforditjuk az ídőairányát akkor az anyagok előistünhetnek a semmiből , ez a féreglyúk, de viszont a féreglyúkak rövid ídeig nyítottak.
2013. márc. 26. 16:35
 15/21 anonim ***** válasza:

#14: Írtál igaz dolgokat, de össze van keverve benne a relativitás és a húrelmélet, plusz pár dolog egyszerűen helytelen.

De ez nem is érdekes, arra vagyok kíváncsi, hogy mi ösztönöz arra, hogy rengeteg rövid magánhangzót hosszúnak írsz. "Térídő, szingularítás, gravitácíó, >lyúk< (ennél összeborzadtam). Szóval, mi ennek az oka?

2013. márc. 26. 16:47
 16/21 Dalek Traak ***** válasza:
Az időutazás létezik, csak az emberek még nem képesek rá. Majd csak a jövőben...
2013. márc. 27. 19:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Létezik, folyamatosan haladunk a jövőbe. Ingyen!!!! Számolj el háromig. És máris előrébb vagy mint 3 másodperccel ezelőtt.
2013. márc. 28. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Kedves #15. A helyesírási hibáim oka az hogy nem Magyarországi vagyok, és sajnos Magyarnyelvtant és helyesírás minimális szinten tanultam. Ezért elnézést kell kérnem midenkitől aki olvasta az válszomat.
2013. márc. 28. 22:47
 19/21 anonim válasza:
igen letezik,de a videon nem az van! Egy geppel mehetsz vissza ami olyan mint egy ventillator csak fel kell tenni a hatadra es 15-szor fenysebesseggel meg kell kerulni a foldet!(hatrafaele)
2013. márc. 29. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Holnap még nem létezett...
2013. márc. 31. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!