Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezik időutazás? Hogyan...

Létezik időutazás? Hogyan működik?

Figyelt kérdés

Vissza szeretnék menni a múltba olyan 30 évet.Most nem vicceltem,tudom,hogy egy kicsit hülyeségnek hangzik,de ez minden álmom.Valaki el magyarázná,hogyan működik ez?hogyan lehetne megvalósítani?

Értelmes válaszokat szeretnék.

Köszi.

2009. júl. 26. 11:10
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
43%
Nem létezik időutazás, az idő csak előre halad, visszafele nem, maximum a filmekben.
2009. júl. 26. 11:20
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Elméletben létezik, gyakorlatban nem. Előre úgy lehet, hogy fénysebességgel haladsz (ilyenkor a környezetedhez képest neked sokkal lassabban telik az idő, így ami neked fénysebességgel 30perc, az másoknak 10év. Visszafele pedig úgy hogy megnyitsz egy időkaput, vagy átlépsz egy másik idősíkba. De mint tudjuk ez csak elméletben működik, a mai tudomány nem alkalmas erre.
2009. júl. 26. 11:27
 3/21 anonim válasza:
66%
Persze , hogy létezik. Lásd Hoffman és az LSD
2009. júl. 26. 12:00
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

Idő nem létezik, szubjektiv. Minden egy időben létezik, a múlt a jelen és a jővő, de nem "láthatjuk" csak a "jelent"!

Vannak értelmes fajok akiknek nem gond az idő sikok dimenziók között utazgatni.

2009. júl. 26. 12:49
 5/21 anonim ***** válasza:
50%

Bizonyíték van rá, hogy nem létezik.

Ha bármikor a jövőben megvalósították volna (mondjuk akár 10 000 év múlva is), már történt volna visszautazás. De nem történt.

2009. júl. 26. 14:49
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
12.49-es alég vad vagy! elméletileg létezik,einstein szerint.
2009. júl. 26. 15:37
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
Vad vagyok? :D Ha tudnád azt amit én lekövülnél...Einstein lopta a találmányi hivatalból az ökörségeit. 80% hamarosan megdől amiket leirt!
2009. júl. 26. 21:58
 8/21 anonim ***** válasza:
63%
bírom az ilyen ha "tudnád amit én tudok" OKOSKÁKAT! olyan vagy bazzeg mint nosztredámusz mondasz egy csomó hülyeséget aztán ha valamelyik véletlenül bejön azt hiszed te vagy a király. amúgy azt mindenki sejti,hogy nem minden esetben működnek a relativitás elmélet szerint a dolgok,úgyhogy semmi újat nem mondtál csak osztod az ész itt!!!! ha legalább egy kicsit is olvastál volna a támába akkor tudnád..... úgyhogy előbb nézz utána javaslom az sebesség és idő összefüggésnél keresd.
2009. júl. 27. 09:15
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
milyen értelmes fajok te gyengeelméjű!!!!
2009. júl. 27. 10:21
 10/21 anonim ***** válasza:
71%
birkák
2009. júl. 27. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!