Egy elég idős ismerősöm mesélte hogy régen erdész volt a bükkben.Egyszer kiment a favágókkal az erdőre amikor tehénbőgésszerű de mégis kiabáló emberre hasonlító hangra lettek figyelmesek.Elmentek arra a helyre de csak patanyomokat találtak és látszott hogy az a valami kétlábon járt.Másnap az egyik favágó eltűnt csak a fejszéjét találták meg körülötte pedig rozsdaszínű szőrszálakat.Állítólag az egyik favágó miután kiment fáért az erdészlak elé látott egy magas emberszerű,üszőfejű lényt.Az elkezdett ordítva bőgni erre kiszaladtak a többiek.Visszamentek a puskákért de mire kiértek a lény eltűnt.Másnap az erdész komondorát döglötten találták az a hely mögött ahol az állt. Két szarv által szúrt seb volt az oldalán, a fejét pedig egy pataszerű valami megtaposta.Azóta is látják néhol de nem nagyon beszélnek róla..
Szerintem elég kísérteties...Lehet benne igazság?
2013. márc. 24. 11:03
1/10 anonim válasza:
Igen, az idős embereknek sajnos gyakran vannak problémáik.
2013. márc. 24. 11:11
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem. legalábbis nem találtam róla semmit se neten
2013. márc. 24. 11:29
3/10 anonim válasza:
Az nagyon félelmetes, na és a teje amit ad azzal szolgáivá teszi az embereket, mert amint megkóstolod csak arra vágysz olyan, mint a drog, direkt a szádba spricceli és ekkor ő elvisz a barlangjába és ott van egy titkos csokoládégyára amit a hatása alá kerített emberekkel üzemeltet, mihelyst lesz elég csokija szétterjeszti az egész világon és majd hamarosan ő lesz a világ ura...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!