Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki ért a szellemekhez?...

Justfly kérdése:

Valaki ért a szellemekhez? Segítsen valaki kérem szépen!

Figyelt kérdés
Már 2 éve rendszeresen foglalkozok ezotériával,mágiával, visszont a képességeim is fejlődtek vele az érzékelésem is és érzékeny vagyok a szellemek vagy entitások jelen létére. Visszont nem foglalkozok a szellemekkel, de egy szerintem szellem állandóan itt van nállam. Úgy tudok csak elaludni hogy szól a tv és le veszi a rezgéseit és ugy nem zavar, már elegem van hogy nem bírom élvezni a csendet lassan 2 éve, már torkig vagyok a tv-vel is. HA nincs be kapcsolva a tv akkor ő saját maga bekapcsolja és csatornát is vált, mindig valami ezotérikus csatornára rakja, többnyire mocorgás, köhögés, ásítás, enyhén kiáltás,volt mikor bele vert az ágyamba, vagy félre lökte a lábamat mert neki nem tetszik ott, rá ül a lábamra nem foglalkozik vele hogy alszok, mikor jó kedvébe lehet akkor egyből elkezd kopogni,volt olyanis mikor bele üvölt a fülembe. Kommunikálni nem akar, állandóan lézeng, le huzza a paplant mikor alszom és a párnámat is basztatja. Elég nehéz le szerelni mikor piszkálja az orromat, nem tudom kitaszítani erről a síkról csak ha megy a tv. Már nagyon unom ezt... lépkedés, valamikor fel botlik valami tárgyba és vagy felébredek rá vagy direkt ő ébreszt fel engem. Nagyon idegesítő, körübelül meg tudom számolni 2 év alatt a két kezemen hányszor aludtam el tv nélkül... Valaki aki tud valamit kérem szépen segítsen, ez valami nagyon akaratos, és nem tudom de közel van a fizikai síkhoz és hiába veszem fel a rezgéseimet ugyan úgy jön már nem tudok mit csinálni vele hiába szólok hozzá ugy tesz mintha nem is érdekelném mikor alszok meg csak engem basztat.... morog meg minden ez egy igazi súrmó és nagyon ragaszkodik ehez a lakáshoz.
2013. márc. 15. 21:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom el küldeni bár már próbáltam de nem megy el és nem is nagyon akar beszélgetni mintha azt akarná ne foglalkozzak vele de gondolom ez neki sem jó szóval ha nem javul a helyzet megpróbálkozok vele.
2013. márc. 16. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Rendben.
2013. márc. 16. 14:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jártas az EZO témában,de ilyenkor oylanokat szoktak írni,h próbálj vele kommunikálni, avagy: valahova köss fel egy madzagot (ezt olvastak utoljára) és vá egy villát,és kérdezz olyanokat tőle,amire csak "igen" vagy "nem" lehet a válasz. légy vele nagyon kedves és mondjuk olyanokat kérdezgess. h lány-e vagy fiú,felnőtt-e vagy gyerek,unatkozik-e és azért csinálja veled ezeket,vagy hogy akarja-e hogy a barátja légy,meg stb.
2013. márc. 16. 16:37
 14/19 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem szoktál társaságba járni? Az kell! Szerezz barátot/barátnőt (nem tudom milyen nemű vagy)
2013. márc. 17. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Durva cucc, nagyon durva.

Privibe küld el a dilered számát ez ultra cucc.

2013. márc. 17. 20:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Szoktam persze, ezzel nincs gond sőt elég jól telnek a napjaim csak az északa jelent gondot,legfőképp elalváskor jelenleg :) Azon vagyok hogy ezt a dologra pontot rakjak, lehet hogy én vonzottam be az ilyeneket, de hát van erre egy jó mondás is : Aki a tüzzel játszik könnyen megégetheti magát. A "cucc" meg más kérdés, lehet a "cucc"ot normálisan használni is már ahogy lehet, de tudod ha ilyen témákban nyílvánulsz meg és te is ilyeneket csinálsz érzékenyebb lehetsz az ilyenekre és úgy járhatsz mint én , legyél óvatos és ha nem akarod hogy rossz dolgok történjenek veled legyél barátságosabb!!! :D
2013. márc. 18. 09:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként 20 éves vagyok fiu és szeretem az ezotériát és spiritualizmust, meditációt és nagyon sok jó mentális gyakorlatokat ! :)
2013. márc. 18. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Lehet nem voltam barátságos, de durva se!

És hagyd abba a drogot, neked nem való!

Inkább fizes egy rib@ncnak attól szebb élményeket kaphatsz :)

2013. márc. 18. 13:15
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
Lehet h tényleg léteznek,de minek játszol ezzel?
2013. márc. 20. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!