Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kérem valaki aki ért a szellem...

Kérem valaki aki ért a szellemekhez segítsen. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Minden úgy kezdődött, hogy a házhoz került egy sírról le szedett kereszt. A szomszéd adta oda édesapámnak. Ennyit tudok én is többet nem , fogalmam sincs hogy apám miért fogadta el azt a keresztet, azt tudni kell hogy ő semmiben sem hisz szóval nem nagyon érdekli. És bátyám tegnap este telefonjával le fényképezte a keresztet és csak az árnyékát tudta valami ijesztő "lény" árnyékával együtt. Igazából nem tudom mit higgyek mi ez a valami, eléggé megijedtem. Mikor bátyám megmutatta ezt a képet apámnak és anyukámnak , ők egyértelműen állították hogy ez bátyám árnyéka és csak szórakozik. De bátyám szerint ez egy szellem. Úgy gondolja hogy azzal a kereszttel jött a házba amit a sírról szedtek le. Ti mit gondoltok erről?? Kérem aki ért hozzá és tud valami hasznos tanácsot adni, vagy neki is volt ilyesmi tapasztalata az írjon mert félek hogy ártó szellem van a házban, vagy valami hasonló! Előre is köszönöm.
2013. febr. 9. 12:44
 1/10 A kérdező kommentje:
[link] Itt a kép.
2013. febr. 9. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
A bátyád szívat!
2013. febr. 9. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok időtök van ilyen hülyeségekkel foglalkozni.
2013. febr. 9. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Amúgy ne haragudj de most ezen szakadtam a röhögéstől! :)
2013. febr. 9. 13:42
 5/10 A kérdező kommentje:
xD Nem haragszok , csak utálom hogy mindig van valami hülyeség de azt se vágom mi van azon a képen de tényleg... Lehet csak egy árnyék na mindegy xd
2013. febr. 9. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Amikor megláttam ezt a keresztet kellett pár perc még magamhoz tértem:) Még a szemem is könnyezett a nevetésbe. :) Nem akartam szemét lenni, de nem tehetek róla, olyan viccesre sikeredett ez a kép. :) Szerintem még egy ideig nevetni fogok ha eszembe jut. :) Bocsánat:) De már oylan rég nevettem ilyen jó ízűt. De nem akartam kicikizni a kérdésed. :D
2013. febr. 9. 14:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem gond megértem ha neked vicces :DDD Én is csak arra lennék kíváncsi hogy ez agy nagy hülyeség, vagy tényleg valami ennyi... :D
2013. febr. 9. 14:11
 8/10 anonim válasza:
khm... a szellemek léteznek a kereszt lehet hogy hordoz magával szellemet szerintem bele kellene mártani a keresztet a szenteltvízbe de úgysem ártalmas a szellem ha van szellem mivel csak keresztről van szó amit csak meg nyugvásra lehet használni :D
2013. febr. 10. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Tisztán látszik, hogy az egy báty árnyék, a szellemek pedig ha léteznének is, akkor sem lenne árnyékuk.
2013. febr. 10. 17:04
 10/10 anonim válasza:
Szia! Nem hülyeség. Ez a kereszt elmondásod szerint egy sírról van ugye? Nos szóval az a sír ahonnan eltávolítják a keresztet abban a sírban nem tud békében nyugodni a lélek. Minden képen vigyétek vissza a sírhoz a keresztet. Rakjátok le a sírra és mondjatok el egy imát. Ha nem tudjátok hogy melyik az a sír akkor érdemes elvinni a templomhoz és oda adni a papnak.
2014. márc. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!