Volt valamilyen téren közöd a szellemekhez? Tudsz mesélni 1 sztorit ami megtörtént és a szellemekhez van közük?
Figyelt kérdés
Aki nem hisz bennünk az ne is irjon légyszives.2010. okt. 17. 17:30
1/7 anonim válasza:
Szellemidézés- megjelent a dédmamám. Majd bexartam. fehér ruha, láb nem volt látható :S közelített a szobám felé, én meg közelítettem a paplanom alá :)
Elhunyt kiskutyám: sokszor éreztem a jelenlétét,hogy úgy ül le mellém, ahogy ő tette régen, neki dőlt a lábamnak. És lenéztem, nem volt ott senki, még a mostani kutyum sem. Erőteljes érzés volt!
Fürdőszoba: kimentem este, nem kapcsoltam fel a lámpát, csak kezet mostam, és a mosdókagylóból két vörös szem nézett vissza rám. Vizes arccal rohantam a szobámba. :)
2/7 anonim válasza:
Ez a dolog pár napja történt meg velem. Magam sem tudom, hogy elhiggyem e amit akkor láttam. A munkahelyemen történt. Tudni kell, hogy a melóhelyem régen egy családi ház volt, csak az öreg aki ott élt, meghalt és a felesége kiadta a ház egy részét üzlethelyiségnek. Az egész fel van szerelve kamerákkal. Egyszer a monitorra pillantottam, és egy fekete foltot láttam. Először azt hittem valami bogár tapadt a kamerára, és odamentem, hogy leszedjem. Megkértem a munkatársamat, hogy azért figyelje a monitort. A kamerán nem volt semmi...viszont a monitoron jól látszódott, ahogy a fekete folt szépen körbejárja az egész üzletet. Visszarohantam a munkatársamhoz, és együtt figyeltük. Arra gyanakodtunk, hogy a kamera hibásodott meg, de az lehetetlen, hogy 10 kamera egyszerre hibásodjon meg és vegye fel azt az ember formájú fekete valamit,amint az szépen körbejár a házban. Hozzáteszem, sokszor fordul elő, hogy dolgok csak úgy maguktól leesnek...
3/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyesmi,mikor meg 12 eves voltam ejjel megebredtem ki akartam menni h igyak 1 kicsi vizet.Azutan visszafekudtem de lepteket hallotam az egesz hazban.Feltem alig mertem megmozdulni de meg kialtani se (nem az h nem tudtam csak annyira feltem h nem mertem) es erre erzem h mintha valami megimogatta volna a kezem erre felszoktem az agyambol es rohantam kifele.
4/7 anonim válasza:
Hát én régebben mindig halottam zajokat de már nem foglalkozom velük. Most nyáron viszont felkeltem és kétszer is arra keltem h valaki erőssen fogja a bal vállam, persze olyan álmos voltam h rántottam rajta eggyet és mindkétszer vissza aludtam. Harmadszorra mikor felkeltem ott állt egy elég magas férfi az ajtóm mellett, és hogy mondjam rohadt a feje mert az orra nem volt ott, látszódtak az orr lukak és üres fekete szemei voltak. Egy pillanatra láttam és eltűnt, igazából nem érdekelt aludtam tovább :D És testvérem egyik haverja mesélte h amikor még nem volt itt a házunk akkor erre biciglizett haverjával és ők is látták ezt az embert a telek közepén. Nővérem is mondta h mindig piszkálta... Meg bent ültem az egyik szobába és láttam h valaki elfut a szoba melett, átmentem megkérdezni a testvérem h ő rohangált e és mondta h egy órája meg se mozdult. Meg multkor nagyvécéztem :D és a lábam elé néztem a földre, akkor láttam egy fekete alakot a tükörtől az ablak fele átrohanni de olyan gyorsan h szinte fel se fogtam, és mozgott a függöny miután arra kiment a résre nyitott ablakon :/
5/7 A kérdező kommentje:
Hmm érdekesek :) Köszi a válaszokat és várok még szivesen többet is.
2010. okt. 21. 19:46
6/7 Viki233 válasza:
ezektől beparáztam kicsit....de ilyenkor miért nem tesztek semmit h elmenjenek? vagyis elűzni egy hozzáértő személyel.mert lehet h rosszabbak is lesznek ezeknél ha nem tesztek semmit.
7/7 anonim válasza:
éjszaka végigsimította a karom egy kéz.
egyszer meg a kazánra mintha rávágtak volna egy nagyot vagy ilyesmi, éjszaka,olyan hangja volt mint mikor egy fémlapot hirtelen meghajlít vki.nem tudom ez mitől lehetett de majd össze sz..rtam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!