Ki hisz ebben, es mert?
Figyelt kérdés
Ha valaki hisz a termeszet felletiben,mert.Esha valaki nem hisz csak szeretne ha leteznenek akkor mi letezzen szerinte?2013. márc. 9. 18:13
11/11 SennaHikari válasza:
Nem értem a szöveget, de a lényeg az, hogy mindenki abban hisz, amiben akar. És nem kell megmondani neki, hogy miben higgyen, mert nem helyes.
Én pl. hiszek a természetfelettiben, láttam már szellemet, idéztem is, űztem is. Sőt, gyógyítottam is már, foglalkozom a szellemvilággal, a reikivel, Istennel, minden ilyesmivel.
Amik persze nem feltétlen okkult tudományok, de léteznek, csak az emberek nem hisznek abban, amit nem látnak, no meg, félnek attól ami "új", mert nem ismerik és ezért taszítják. Ilyenek az UFO-k is.
Ja, igen... Tanulj meg írni :) Higgy a helyesírási szabályzat útmutatójában ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!