Ki hisz ebben, es mert?
Figyelt kérdés
Ha valaki hisz a termeszet felletiben,mert.Esha valaki nem hisz csak szeretne ha leteznenek akkor mi letezzen szerinte?2013. márc. 9. 18:13
2/11 anonim válasza:
olyan gusztustalan vagy :(
ha hisz benne miért baj? én az ufókban és a sorsban hiszek
3/11 anonim válasza:
Már bocs de nem értem a szöveget... :D
4/11 x) válasza:
Remélem, hogy külföldi vagy mert ha magyar anyanyelvűként töröd ennyire a magyart akkor én érzem kínosan magam helyetted. Egyébként a kérdésre sem tudok válaszolni mert én sem nagyon értem mit szeretnél tudni.
5/11 Dalek Traak válasza:
Nem értem ezt a kérdést. Írd le érthetőbben mit akarsz tudni!
6/11 anonim válasza:
Ettől szemrákot kaptam.Komolyan kérdező,azzal hogy ékezetek nélkül írsz,rossz mondatszerkezettel,olyan kínokat okozol hogy egy szögesdrótot inkább húznék át az emésztőrendszeremen.
Na de nem nyelvtannáciskodok.
Szerintem azt akartad kérdezni hogy aki hisz a természetfelettiben az miért hisz és aki csak szeretne hinni az mit hinne szívesen.
A válaszom : Nem hiszek tehát semmi.
7/11 A kérdező kommentje:
nem lenni magyar
2013. márc. 9. 20:32
8/11 anonim válasza:
Na látszik kérdező hogy egy kis 8 éves taknyos kis gyerek vagy aki szombaton unatkozik és ilyeneket irogatsz,és még meglehet hogy alapból így is írsz!
9/11 Christian Death válasza:
Mindenki hisz a termeszet felettiben, valaki az ufoba valaki buddhaban stb. Ha nem tudja miben hisz akkor szerinte letezzenek ManInBlackes allatocskak.
10/11 A kérdező kommentje:
utso valaszolo koszi
2013. márc. 10. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!