Mit jelent ez az allom?
Figyelt kérdés
Van egy sokszor visszatero almom. Egy nagy terem kozepen allok. Valami pap fele lennek. Elottem hosszu sorba halottak allnak ismerosok ismeretlenek, akik valamien keressel fordulnak hozzam. Vagy egyszeruen a buneiket gyonjak meg. Csak nem ertem mit mondanak. Mit jelent ez? Arra kelek fel, hogy kiabalok, es felek.2013. febr. 23. 14:34
4/8 A kérdező kommentje:
Légyszi legyel egy kicsit jobban megerthetobb ird le rendesen !!!
2013. márc. 5. 16:38
5/8 Allenicor válasza:
3. vagyok
Viccet félretéve
Olvasd az álmoskönyvet
vagy ez egy jelentős álom vagy nem tudom
Valamit csináltál biztos az előtt
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. 3 éven át ugyan azt álmodtam. Én is ugyan úgy keltem fel mint te...
7/8 A kérdező kommentje:
no es azotatol hogy vagy ezzel az allomal?meg mindig vissza ter?vagy sikerult megfejteni?mert nekem eddig meg nem sikerult a vegere jarni.
2013. márc. 12. 15:56
8/8 anonim válasza:
Már nincsenek. Max nagyon ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!