Valóban elfognak jönni? Kérem csak komoly válaszolók írjanak!
Figyelt kérdés
Villás Béla Spirituális nagymester mondta nemrég, hogy 2027-ben fognak eljönni az Idegenek. Semmi ártó szándékkal, csupán választhatunk, hogy velünk megyünk-e. Azt mondta, hogy az emberekre nézve semmi ártó szándékuk nincs. Kizárólag tanulmányozni akarják az embert.2013. febr. 21. 23:36
11/15 anonim válasza:
Megsúgom neked, úgy jönnek majd, mint a reptoidok dec. 21-én!
12/15 anonim válasza:
Azt írod, csak komoly emberek válaszoljanak. Rendben, de komoly kérdésed hol marad?
A Villás Béla Spirituális nagymester az én szememben egy kókler, hatásvadász szélhámos. Legalább egy Däniken szinten lévő nevet hoz nekem.
13/15 anonim válasza:
Kedves ember!
igen, hamarosan meglátogatunk titeket, és tényleg nem ártó szándékkal. Hamarosan indulunk, lehet egy kicsit előbb érünk oda!
Az Idegen
14/15 anonim válasza:
Villás béla dec 21-re apokalipszist hírdetett. szal ennyit róla :D
15/15 anonim válasza:
Nem rég ugrottak be egy kávéra hozzám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!