Nem tudom mit csináljak. Komoly válaszolok válaszoljanak csak, kérlek titeket. Részletesebben lejjebb! . Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám, hogy a mellbimbóm így egyik napról a másikra, hogy is mondjam...eltűnt; de úgy, hogy befele. És így kicsit látszik, hogy befele van, meg egy kis lyuk a közepén. És eléggé fáj.:( És nem tudom mit csinálhatnék, lehet, hogy ez elég hétköznapi dolognak számít, ezért is kérdezem meg itt előbb, hátha valaki tud valamit ezzel kapcsolatban... De komoly válaszolók válaszoljanak csak, mert nagyon félek, hogy van valami komolyabb bajom. És azt se mondjátok csak, hogy menjek orvoshoz. Csak, ha biztosak vagytok benne, hogy nincs más lehetőség.2010. ápr. 6. 20:32
1/9 A kérdező kommentje:
*válaszolók
2010. ápr. 6. 20:33
2/9 anonim válasza:
Itt orvosok válaszolnak. Meg tudod kérdezni hogy kell-e orvoshoz menni ilyenkor.
www.patikatukor.hu
3/9 anonim válasza:
Pedig hidd el, hogy csak ez az egyetlen megoldás! Mi nem vagyunk orvosok! Mondjuk azt, amit hallani akarsz, vagy azt hogy komoly betegséged van??? Én a te helyedben holnap már a nőgyógyásznál ülnék!
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi.
2010. ápr. 6. 20:41
5/9 anonim válasza:
Na, megkérdezted az oldalon?Ha igen írd már meg a választ légyszi.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát megnéztem a honlapot, de nem találtam olyan orvost, aki sztem erre tudott volna választ adni. Nőgyógyászban is csak szülész-nőgyógyász volt...:S:S Fogalmam sincs most, hogyan tovább...
2010. ápr. 7. 19:54
7/9 anonim válasza:
Nem úgy gondoltam hogy ott diagnosztizáltassad. Viszont ez sztem olyan dolog amiről pl. egy nőgyógyász vagy belgyógyász is látatlanban meg tudja mondani legalább azt hogy menjél-e dokihoz.
8/9 anonim válasza:
Hogyan tovább?? Irány az orvos!! Nőgyógyász! Ő majd továbbküld ha szükségesnek látja.
9/9 A kérdező kommentje:
Ahham, oké...:S:S Lehet az lesz. Azért kössz mindent.
2010. ápr. 11. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!