Miért viszket? (lent részletesebben)
A fejbőröm nagyon viszket,de miért?
Voltam védőnőnél nem talált tetűt.
Viszont lassan egy hete hogy festettem a hajamat mert már lassan fél éve nem festettem be.
Mivel nagyon hamar zsírosodik 2 naponta de legrosszabb esetben 3 naponta mosok hajat.
A hajam korpás is,de eddig nem viszketett lehet a festék miatt van?
Több oka lehet:
- allergia a festékre (bármikor kialakulhat)
- korpa (a korpát gomba okozza, a gomba viszket... amúgy miért nem kezeled? Nizoral sampon a patikából)
- a zsírosodástól is viszket
Amúgy ha ennyire gázos a hajad (zsírod, korpás) egyrészt nem ártana kímélni (pl. a festéktől), másrészt nem ártana kivizsgáltatni az okokat, harmadrész nem ártana kezelni. Nemcsak kellemetlen, de igénytelen hatást is kelt az ilyen haj.
HA még kamaszkorban vagy akkor normális. Nekem is iszonyatosan viszketett annó. Mi bőrgyógyászhoz mentünk én 3naponta mosok hajat és hamar zsírosodik. A bőrgyógyász azt mondta,hogy a hormonok miatt a fejbőröm több faggyút termel ezért viszket. Én gyógysampont és hajszeszt kaptam és teljesen elmúlt. : D
menj el bőrgyógyászhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!