Mit jelent álomban a zuhanás? Csak komoly válaszolók légyszi.
Az volt az álom, hogy a párommal mentünk autóval szerpentinen és beszélt és nem vette be a kanyart és lezuhantunk. Zuhanás közben mondtam neki hogy szeretlek és megfogtam a kezét, mert tudtam, hogy meghalunk, de a leérkezés nem volt benne az álomban. Utána még azt is álmodtam,hogy elmentünk valahova nyaralni(megint csak párommal) és egy másik párral voltunk egy szobában. És amikor bementünk a csaj a földön feküdt és maszturbált :D és párom odaült és nézte én meg rászóltam hogy ne nézd már..később meg elkezdte csókolgatni a nyakát meg mindenét...utána ő hazament én ott maradtam a lánnyal meg a barátjával és akkor meg ők másztak rám. A csaj is meg a faszi is de inkább a csajjal voltam. Mit jelenthetnek ezek? Az első álom érdekelne jobban de akinek a másodikra van ötlete az is érdekelne :D
Előre is köszi.
eläin: rákerestem de kb semmi értelmeset nem lehet találni, és azért van ez az oldal hogy választ kapjak a kérdéseimre.
másik 22:22-es köszi és igen én sem nagyon fogtam fel..és lehet hogy tényleg túlsokat fantáziálok de szerencsére tényleg csak álom nem valóság :)
utolsó: nem hiszem hogy a növekvést jelenti de azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!