Halott apa álomban, ha elvisz valakit?
sziasztok.
nagyon furcsa álmom volt.
Apukám,aki már évek óta halott,eljött hozzánk.
a kisfiammal voltunk otthon ketten,és láttam,ahogy megállt az ajtóban.csengetett,de nem nyitottam neki ajtót,nem akartam beengedni,csendben vártam,hogy elmenjen.
aztán nem tudom,hogyan,de mégis kivitte a gyereket,nem mondott semmit,már csak azt láttam,hogy a karjaiban volt a kisfiú és elindult vele lefelé a lépcsőn.
nagyon rossz érzés volt,utánuk akartam menni,de vmi visszatartott,csak néztem ahogy elviszi magával.
segítsetek légyszi,mit jelenthet ez?
köszi szépen.
Apukád élt még mikor a gyerek született?
Én ebből arra gondolnék hogy apukádnak nem volt lehetősége megismerni a gyereked, és téged ez bánt hogy nem alakult ki közöttük szorosabb kapcsolat.
ne úgy gondolj erre hogy rossz érzés
Ha például most is élne apukád akkor is eljönne meglátogatni nem? A gyereket elvinné ide-oda játszótérre közösen eljátszanának.
elöző voltam
köszi,hogy megnyugtattatok.
sajnos nem élt már apu,amikor a kicsi született.
Gondolatban mond meg neki, hogy nagyon megijesztett az álmod és inkább arra kéred vigyázzon az unokájára és rád.
Az én nagymamám már huszon éve meghalt, de ha hangosan panaszkodom az anyukámnak, hogy mostanában nem jön álmomban, lehet hogy már leszületet újra, akkor kb két nap múlva megjelenik és ad valamit álmomban. Ezt nagyon szeretem...
Szüleink,ha meghalnak is,tovább élnek szívünk egy kedves zugában.Időről időre előjönnek álmainkban,emlékeinkben,és visszabújnak oda,hogy tovább őrizzék álmainkat.
Ha nem kellett félni tőlük éltükben,különösen nem kell rettegni tőlük haláluk után.Egészen biztosan nem fognak ártani senkinek,de valami dolguk van velünk,és gyermekeinkkel.
Letisztult emlékeink róluk,velük meghatározzák azt,akik vagyunk,és akikké ezáltal neveljuk gyermekeinket.
Érdemes elgondolkodnod,hogy mi az az erkölcsi értékrend,követendő norma,mely hiányzik belőled,és édesapádnak kell visszetérnie álmodban,hogy megtanítsa gyermekednek!
Álmaidban se félj szeretteidtől,még akkor se,ha már meghaltak,inkább gondolkozz el,hogy miért kellett megjelennie pont most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!