Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valóban elfognak jönni? Kérem...

Valóban elfognak jönni? Kérem csak komoly válaszolók írjanak!

Figyelt kérdés
Villás Béla Spirituális nagymester mondta nemrég, hogy 2027-ben fognak eljönni az Idegenek. Semmi ártó szándékkal, csupán választhatunk, hogy velünk megyünk-e. Azt mondta, hogy az emberekre nézve semmi ártó szándékuk nincs. Kizárólag tanulmányozni akarják az embert.
2013. febr. 21. 23:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Komoly választ fogok adni neked:

Nem.

2013. febr. 21. 23:50
 2/15 A kérdező kommentje:
De ha mégis, majd ne feledd szavamat. Lehet, hogy most röhögsz, de ha oda kerül a sor, és bekövetkezik, ige-igen nagyonkat fogsz pislogni! :D
2013. febr. 21. 23:55
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az első válaszoló nem tartja ezeket röhejesnek, ahogy én sem.

Kérdezem én, hogy miért pont 2027? oké, mindig vannak közeli időpontok világvégére és hasonlókra.

Ezek sorra "vallanak" kudarcat.

Miért higgyek Villás Bécinek? Meg, ha hiszek neki, mi fog változni? Többet fogok keresni? Boldogabb életem lesz ?

Kérdező, csak komoly választ fogadok el Tőled!

2013. febr. 22. 00:00
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Ja és még valami!

Miért gondolja az ember azt magáról, hogy ha ide eljut egy idegen civilizáció az Univerzum másik feléből, a halál f@száról, akkor majd egy olyan fejlettségi szinten leáll embereket tanulmányozni ?

Miért érzi az ember ilyen jelentős pontnak magát? Egy pattanással nem érünk fel az Univezum farkán.

2013. febr. 22. 00:04
 5/15 Shai-Hulud ***** válasza:
76%

Igen, el fognak jönni.

Csak most is egy kis hiba történt a számításokban (mint már olyan sokszor), és az újraszámolásnál kiderült, hogy 2027 helyett 20270-ben jönnek el.

Elnézést az apró pontatlanságért.

2013. febr. 22. 00:33
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

És miért higgyek egy ilyen önjelölt "nagymesternek"? Mitől jobb ő, mint az a kismillió másik hasonló "próféta", akik már ezerszer jósoltak, világvégét/elragadtatást/átlényegülést/idegen fajokat ésatöbbit, és eddig egyszer sem jöttek be? Egyáltalán egy "spiritiszta" mit foglalkozik űrlényekkel? Miért nem lelki dolgokkal?

Miért pont 2027, milyen idegenek, honnan? Mitől vagyunk mi olyan kiválasztottak, hogy egy kulturálisan és technológiailag fényévekkel fejlettebb faj magával vigyen minket? Minek? Hova? Megenni mint a To Serve Man-ben? Laborkísérletekre? Csillagközi pin-pong bajnokságra? Miért nem sz@rnak le minek, hiszen az ő mércéjükkel mérve nem vagyunk sokkal fejlettebbek egy makinál?

2013. febr. 22. 00:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Szálljatok már le erről a barom témáról, senki nem fog jönni...
2013. febr. 22. 07:21
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
MIért ne jönne? Előbb-utóbb úgyis megjönnek és akkor tátva marad a szátok!
2013. febr. 22. 08:25
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Innen az előbb mentek el
2013. febr. 22. 10:38
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is eljönnek egyszer, de nem tudok mit kezdeni Villás Béla állításával, hogy pont 2027-ben. Ha tényleg akkor jönnek, akkor beletrafált, de szerintem csak szélhámos.

Viszont a kételkedők kedvéért: egyre több racionális érvvel tudják alátámasztani a földön kívüli életformák létezését és azt hogy valószínűleg fejlettebbek lehetnek nálunk. Sorry, de ezt nem én mondom, hanem kutatók!

2013. febr. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!