Citylife kérdése:
Mit csináljak? (bővebben lent.
Figyelt kérdés
Üdv! Az lenne a problémám,hogy este,a sötétben félek a szellemektől,(hol hiszek bennük hol nem...)De néha a világosban is,amikor egyedül vagyok,de ha a sötétben nem vagyok egyedül akkor nem félek! Szkeptikusok kíméljenek!2013. febr. 14. 12:46
21/22 anonim válasza:
)/ valószinüleg azért félsz a sötétben, mert amikor kisebb gyerek voltál a szüleid nem figyeltek fel erre a félelmedre, mert ha akkor foglalkoznak veled akkor elmúlt volna. Ez szokott lenni az egyik ok, a másik ha a gyermeket büntetésből bezárják egy sötét helyiségbe, az is mély nyomott hagy a pszichén.
22/22 Allenicor válasza:
Szerintem nem kéne félned a sötétségtől.Most mondjuk léteznek szellemek. Ha a sötétben nem látsz semmit akkor ők sem látnak és nem fognak bántani és nem foglalkoznak a sötét szobától.Szóval ne félj és ha nem birsz aludni foglald le magad valamivel hogy azzal kifáradj és el bírj aludni.Remélem segítettem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!