Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit csináljak? (bővebben lent.

Citylife kérdése:

Mit csináljak? (bővebben lent.

Figyelt kérdés
Üdv! Az lenne a problémám,hogy este,a sötétben félek a szellemektől,(hol hiszek bennük hol nem...)De néha a világosban is,amikor egyedül vagyok,de ha a sötétben nem vagyok egyedül akkor nem félek! Szkeptikusok kíméljenek!

#szellem #természetfeletti #félelem a sötéttől #félelem a szellemektől
2013. febr. 14. 12:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.. Én szinte mindig félek.
2013. febr. 14. 13:27
 2/22 A kérdező kommentje:
tényleg?vagy csak gúnyolódni jöttél?
2013. febr. 14. 13:45
 3/22 anonim válasza:
így voltam én is sokáig, aztán rájöttem, hogy ha vannak is, csak arra bizonyítékok, hogy van élet a halál után is. Így elmúlt a halálfélelmem és a szellemektől sem félek. Egyébként józan ésszel tudom, hogy sem szellemek, sem túlvilág nincs, de ha elkap a félelem, már segít ez a felismerés.
2013. febr. 14. 13:46
 4/22 A kérdező kommentje:
köszi !majd haa nagyon félek eszembe jutsz.
2013. febr. 14. 13:49
 5/22 anonim ***** válasza:
Jogosan félsz, az én házamban is vannak szellemek, egyszer még Lucifer is megjelent nálam és ez nem kamu.
2013. febr. 14. 14:15
 6/22 anonim ***** válasza:

Na figyu: egészen pontosan miért írtad azt, hogy szkeptikusok kíméljenek? Gondolj bele: ha csak azok válaszolnak, akik hisznek a szellemekben, akkor csak olyan válasz fogsz kapni, hogy vannak szellemek, és nem kapsz megoldást a problémádra.

A problémád nem egyedülálló, szinte mindenki átesik rajta, legtöbbször magától elmúlik. De magadon is tudsz segíteni. Számold össze, hogy amikor féltél a sötétben/világosban egyedül, hány alkalommal történt bármi rossz, ami a "szellemek" műve lehet? Feltételezem, hogy nem túl sokszor, leginkább egyszer sem. Aztán becsüld meg, hogy hányszor volt, hogy semmi sem történt, amikor sötétben voltál (azon kívül, hogy féltél). Minden alkalommal. Nem volt kiváltó oka a félelmednek, csak az embernél megszokott ösztönös félelmeket érzed. Ha tudatosítod magadban, hogy nincs mitől félni, előbb-utóbb elmúlik. Az is segít, ha néha direkt mászkálsz sötétben, és megtapasztalod, hogy semmi sem változik meg, csak épp nem látsz olyan jól.

2013. febr. 14. 14:28
 7/22 anonim ***** válasza:
Azért jut az ember eszébe a sötétbe mindjárt a szellem, mert nem lát még az orra hegyéig sem, pedig ha világosban aludnánk biztos nem nagyon gondolnánk ilyenre.
2013. febr. 14. 14:47
 8/22 anonim ***** válasza:
A félelem legyőzése: ˛˛tégy mindennap olyat amitől félsz".
2013. febr. 14. 16:32
 9/22 anonim válasza:

Én felnőtt nő vagyok, és világ életemben féltem a sötétben. Nem is titkolom, nem tartom szégyennek. Ez van és kész.

Amikor úgy jön ki, hogy a párom nem alszik velem, akkor bekapcsolva hagyom a tévét. És akkor úgy el tudok aludni.

De egyébként nem gondolom, hogy ez a szellemes dolog hülyeség, mert nagyon furcsa, hogy én is így kb megérzem, ha szellemről van szó. Stílszerűen van egy fekete macskám, és nagyon érdekes, hogyha ő neszez, vagy járkál, vagy belecsimpaszkodik a takarómba, attól nem ijedek meg, nem félek. De vannak ilyen furcsa, beazonosíthatatlan neszek, amiktől meg tök félek. Szóval azt javasolom, hogy tévé vagy hangulatvilágítás, és a lehető leggyakrabban próbáld úgy irányítani, h valaki tudjon veled aludni. Ennyi. :)

2013. febr. 14. 19:20
 10/22 anonim ***** válasza:

"De egyébként nem gondolom, hogy ez a szellemes dolog hülyeség"

Pedig az és az tényleg nem gáz ha valaki fél a sötétben, de ha valaki a szellemek miatt fél a sötétben az már az...

2013. febr. 14. 19:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!