Mit csináljak? (bővebben lent.
Na figyu: egészen pontosan miért írtad azt, hogy szkeptikusok kíméljenek? Gondolj bele: ha csak azok válaszolnak, akik hisznek a szellemekben, akkor csak olyan válasz fogsz kapni, hogy vannak szellemek, és nem kapsz megoldást a problémádra.
A problémád nem egyedülálló, szinte mindenki átesik rajta, legtöbbször magától elmúlik. De magadon is tudsz segíteni. Számold össze, hogy amikor féltél a sötétben/világosban egyedül, hány alkalommal történt bármi rossz, ami a "szellemek" műve lehet? Feltételezem, hogy nem túl sokszor, leginkább egyszer sem. Aztán becsüld meg, hogy hányszor volt, hogy semmi sem történt, amikor sötétben voltál (azon kívül, hogy féltél). Minden alkalommal. Nem volt kiváltó oka a félelmednek, csak az embernél megszokott ösztönös félelmeket érzed. Ha tudatosítod magadban, hogy nincs mitől félni, előbb-utóbb elmúlik. Az is segít, ha néha direkt mászkálsz sötétben, és megtapasztalod, hogy semmi sem változik meg, csak épp nem látsz olyan jól.
Én felnőtt nő vagyok, és világ életemben féltem a sötétben. Nem is titkolom, nem tartom szégyennek. Ez van és kész.
Amikor úgy jön ki, hogy a párom nem alszik velem, akkor bekapcsolva hagyom a tévét. És akkor úgy el tudok aludni.
De egyébként nem gondolom, hogy ez a szellemes dolog hülyeség, mert nagyon furcsa, hogy én is így kb megérzem, ha szellemről van szó. Stílszerűen van egy fekete macskám, és nagyon érdekes, hogyha ő neszez, vagy járkál, vagy belecsimpaszkodik a takarómba, attól nem ijedek meg, nem félek. De vannak ilyen furcsa, beazonosíthatatlan neszek, amiktől meg tök félek. Szóval azt javasolom, hogy tévé vagy hangulatvilágítás, és a lehető leggyakrabban próbáld úgy irányítani, h valaki tudjon veled aludni. Ennyi. :)
"De egyébként nem gondolom, hogy ez a szellemes dolog hülyeség"
Pedig az és az tényleg nem gáz ha valaki fél a sötétben, de ha valaki a szellemek miatt fél a sötétben az már az...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!