Citylife kérdése:
Mit csináljak? (bővebben lent.
Figyelt kérdés
Üdv! Az lenne a problémám,hogy este,a sötétben félek a szellemektől,(hol hiszek bennük hol nem...)De néha a világosban is,amikor egyedül vagyok,de ha a sötétben nem vagyok egyedül akkor nem félek! Szkeptikusok kíméljenek!2013. febr. 14. 12:46
11/22 anonim válasza:
Ha gáz, ha nem, ez van. Nem zavar a beszólásod és egyáltalán nem szégyenlem magam miatta. Alapvetően nyitott szellemiségű vagyok. Amíg az ellenkezőjére nem találok 100%-os magyarázatot, addig azt sem zárhatom ki, hogy léteznek.
12/22 anonim válasza:
Azért ne hangoztasd, mert elég sokan hülyének fognak nézni...
13/22 anonim válasza:
Úgy tűnök, mint akit érdekel? :)
14/22 anonim válasza:
Ja hogy már mindenki tudja a környezettedben, akkor nem szóltam. Azért vannak akik jól titkolják.
15/22 anonim válasza:
Én is félek a sötétben.. Rengetegszer nézek a hátam mögé, mert nagyon parázok. Úgy szedem a lábam ahogyan csak tudom.. Ilyenkor gondolj valami olyanra, amitől megnyugszol. Vond el a figyelmed. Például hallgass zenét!:)
16/22 Allenicor válasza:
Apám mindig ezt mondta nekem:
,,Fiam, nem a halottaktól kell félni hanem az élőktől.''
Szóval ez azt jelenti hogy aki meghalt az már nem bír bántani téged (tudtommal) de aki él az igen
17/22 A kérdező kommentje:
Aki nem oltást írt és nem szkeptikus azoknak megy a zöld ujj.
2013. márc. 2. 10:19
18/22 anonim válasza:
én is így vagyok vele. nem merek egyedül egy szobában aludni.viszont amikor félsz gyújts kellem illatú füstőlőt de inkább gyertyát lenyugtat téged és ha van szellemet
19/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi! Ment a zöld kéz
2013. ápr. 13. 17:48
20/22 anonim válasza:
Hello kérdező!
Én csak egy piros ujjert jöttem, h legalabb azt megtanitsam neked, hogy ez semmit sem jelent. Csak a többség nem/tetszését bizonyítja. A mondanivalót a betűk jelzik, és nem a számok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!