Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van ez? Mik ezek a hangok?

Miért van ez? Mik ezek a hangok?

Figyelt kérdés

Helló!

Ma este hazafele jöttem iskolából,és a házunk előtt megálltam,mert olyan érzés fogott el mintha hátam mögött állna valaki!Gyorsan hátraütöttem tiszta erőmből,de csak pördültem egy nagyot.Senki sem állt mögöttem.Mikor kinyitottam az ajtót,egy halk sussogást halottam,ami azért fura mert egyedül lakom kertes házbvan.Mikor felkapcsoltam a villanyt megint suttogást hallottam mögülem,és ekkor jutott eszembe a tükör belenéztem(tőlem jobbra volt),és egy fehér gömbféleséget láttam átsuhanni a bejárati ajtómom át!

Azóta minden villanyt égve hagyok és zene szól,mert máskülömben rosszul érzem magam.Most jön át barátnőm 23 fele,és azon gondolkodom hogy elmondjam e vagy csak simán vigyem el máshová?Féltem tőle,akár mi is volt az a fény!

Amit halottam és láttam mi lehetett?

(ÉRTELMES NEM HÜLYE VÁLASZOKAT VÁROK!)

23/F

2013. jan. 29. 21:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A kamera felálítása jó ötlet volt de a hangok csak speciális arra kifejlesztett eszközökkel tudod felvenni
2013. jún. 11. 16:23
 22/24 anonim ***** válasza:

Unatkozik a gyerek...

Egy 23 éves f a háza előtt áll napi rutin... azt érzi áll mögötte valaki erre megfordul és tiszta erőből bever neki egyet...na ne.. a történet leírása egy kezdő írói vénára vall ... tükör fénygömb ,kamerák beállítása sci fi...

Nem fél ,de felkapcsolja az összes lámpát és csak zenére tud meglenni mert rosszul van...

Értelmes felnőttnek állítja be magát de a gyk ezotériába vár el választ a történetére.

Ja és nem ismeri az említett szutyok amcsi horrornak sem nevezhető unalmas filmet. na neee

2013. jún. 11. 17:35
 23/24 anonim válasza:

"A ház L alakó"

Kádárkocka!

2023. jún. 8. 03:43
 24/24 anonim válasza:
*alakú
2023. jún. 8. 03:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!