Mi ez? Éjszaka különös hangok hallása; üvöltés, vagy valaki a neveden szólít, de nincs ott senki?
Órákig ? Szomszédból ? Lehet őlték egymást és elásta a parja hulláját. Miért nem hívtad a rendőrséget ? Mi az hogy nem volt ott senki ? Nem mertél bekopogni a szomszédbe ?
Leírnád részletesen az eseményt. Megkérnélek rá, így jobban tudnánk válaszolni. Honnan jött a zaj, te hova mentél, honnan tudod hogy ott nem volt senki. Milyen üvöltés volt, fájdalmas ? pl
Az üvöltés itt Budapest környékén mindennapos éjszaka.
Sok a hülyegyerek, aki nem bírja az alkoholt.
Kézdödő skizofrénia? :D
vagy csak tűlerős vót a cucc!
Üdv.Higi vagyok.
Ez olyan dolog,amikor olyan tartományban érzékelsz,amiben a "normál ember" nem. Elég idegesítő dolog. Nyilvánvalóan egy másik lény van ott ilyenkor,aki próbál valahogy kommunikálni
veled(vagy akivel történt),ezen az idegesítő módon. Egyetlen megoldás van erre: vissza kell kommunikálni a lény irányába (-Ki vagy? -Mit akarsz? -Mi történt veled?) és ha válaszol,akkor nyugtázni kell a válaszát!( -Értem. -Rendben. -Köszönöm.,stb.) És a végén határozottan: -Rendben,most menj el!
Higi:Tudom,hogy hülyén hangzik ez az egész,de ez az igazság.Nem nagyon van jobb módszer erre a dologra.
Esetleg írj vissza,ha van fejlemény ezügyben.
Üdv: Higi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!