Talán több volt, mint egy álom? Még csak hasonlót sem
olvastam sehol, nagyon különös az én történetem.
Figyelt kérdés
Szóval,pár évvel ezelőtt történt velem.Reggel mikor felébredtem a párom mesélte,hogy éjszaka ültem nyitott szemmel és az ágy végét bámultam meredten.Kérdezte tőlem ,hogy mit nézek,amire én azt válaszoltam,hogy az " öregembert" Kérdezte,milyen öregembert?? Erre azt mondtam neki " aki a csillagokat rendezi" Semmire sem emlékeztem ebből másnap.A válaszom az ami meghökkentő,nem is az hogy beszéltem álmomban. Valakinek volt már hasonló élménye? 30 éves vagyok,komoly válaszokat szeretnék.
Igen volt, amikor melyen alszol es felebredsz akkor meg emlekszel az almodra vagy az meg mindig a fejedben jatszodik, es mar nem tudod mit csinalsz csak ulsz v fekszel.Es ha valaki megkerdezi toled h mit csinalsz te az almodbol beszelsz mintha ott kerdeznek.Egyszer en sirtam is almomba.
2012. ápr. 27. 18:49
2/15 A kérdező kommentje:
Igen,ilyen többször is van és volt is.Nekem csak az az ijesztő,hogy miért ilyen választ adtam neki.Öregember aki a csillagokat rendezi??? Honnan jöhetett ez? Meg nem szoktam felülve álmodni sem nyitott szemmel és nézni az ágy végét.
2012. ápr. 27. 18:54
3/15 anonim válasza:
Ilyesmi velem is volt már csak én kerestem valamit, megkérdezte volt barátom hogy mit keresek és azt mondtam hogy a belső horizontomat:)). Megkérdeztem hogy olyanjuk van az embereknek? Azt válaszolta hogy nem, olyan nincs:). Megnyugodtam és aludtam tovább. Persze nem emlékeztem másnap semmire.
2012. ápr. 27. 19:39
4/15 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, de én emlékeztem rá. Este felébredtem, és kotorászni kezdtem az asztalon. Anyukám megkérdezte, hogy mit csinálok, én meg csak hajtogattam, hogy a kék ceruzát keresem. Már nem emlékszem, hogy miért, de nagyon fontosnak éreztem, hogy megtaláljam. Pár perc múlva nyugodtan visszaaludtam (miután megtaláltam).
Szerintem olyan féléber lehettem. :)
2012. ápr. 27. 20:13
5/15 anonim válasza:
Nem szoktam beszélgetni álmomban, viszont egyszer álmodtam olyat egy szombat éjjel, hogy összetörték a bal oldalát a kocsimnak úgy, hogy még a tükör is letört és fityegett a kábelen.
Vasárnap délután mentem valahova és ahogy közelítek a kocsihoz látom, hogy a bal tükör föl van hajtva. Azt hittem a gyerekek játszottak. Mikor odaértem láttam, hogy az oldalának nekiment valaki és csúnyán megnyomta az ajtót.
Nem tudom, hogy mikor történt és ki csinálta. A lényeg hogy megtörtént és én megálmodtam.... Most vagy megálmodtam mielőtt megtörtént és akkor jövőbe látok, vagy akkor álmodtam mikor éppen történt és akkor táv-érzékelő vagyok :)
2012. ápr. 28. 02:07
6/15 anonim válasza:
Én amikor még az anyámmal egy ágyban aludtam (nem most volt, nyugalom :) ) felébredve pókokat láttam mászkálni az ágyban mindenhol. Na, azt a reakciót, amit ott lenyomta, szerintem egyikünk sem felejtette el.
2012. ápr. 28. 02:59
7/15 A kérdező kommentje:
Hú,a pókokról jut eszembe,2 hónapja volt velem egy ilyen eset,hogy én is ezt álmodtam tele van a paplanom élősködőkkel és fogtam letettem a takarót az ágy mellé.Persze aludtam tovább takaró nélkül.A páromat kérdeztem ,hogy nem láttad,hogy lepakolom az ágy mellé???Azt hitte melegem volt :))) Emlékeztem amúgy az álmomra.A legdurvább álmodós történetem az volt,hogy álmomban egy olyan szobában voltam ahol nincs ablak és próbáltam elhúzni a függönyt,de csak a fal volt ott,és mindezt úgy hogy tényleg másztam le az ágyról és húzkódtam a függönyt,közben hangosan sikoltoztam.Úgy ébresztett fel az akkori szobatársam,nagyon megijedt szegény:(
2012. ápr. 28. 03:18
8/15 anonim válasza:
Én volt, hogy fölébredtem, és a sötétben nem láttam, hogy merre van az ajtó és elvesztettem az irány érzékelésemet. Arra emlékszem, hogy a fal mellett kotorászok és próbálom kinyitni, amikor tesóm felkapcsolta a villanyt. xD
2012. ápr. 28. 09:20
9/15 anonim válasza:
Ez egy filozófiai jellegű álom (?) lehetett, elvi magyarázat az univerzumra (emberi magyarázat, látás).
ÖregIsten NapokÖregje , aki a csillagokat rendezi és a csillagokon keresztül a sorsokat, hajlamokat (végzetet) a Földön.
Isten-Isten ÖregIsten
Adatok jönnek fel az álombéli korlátok meggyengülése folytán. (reaktíven keletkező adatok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!