Pollywog kérdése:
Talán több volt, mint egy álom? Még csak hasonlót sem olvastam sehol, nagyon különös az én történetem.
Figyelt kérdés
Szóval,pár évvel ezelőtt történt velem.Reggel mikor felébredtem a párom mesélte,hogy éjszaka ültem nyitott szemmel és az ágy végét bámultam meredten.Kérdezte tőlem ,hogy mit nézek,amire én azt válaszoltam,hogy az " öregembert" Kérdezte,milyen öregembert?? Erre azt mondtam neki " aki a csillagokat rendezi" Semmire sem emlékeztem ebből másnap.A válaszom az ami meghökkentő,nem is az hogy beszéltem álmomban. Valakinek volt már hasonló élménye? 30 éves vagyok,komoly válaszokat szeretnék.2012. ápr. 27. 18:19
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,különösen Súr válaszát!
2012. máj. 2. 22:14
12/15 anonim válasza:
hát... te is egy álmodóbajnok vagy, akárcsak én.. :) ...szerintem vannak emberek, akiknél az agyi meló éjjel is nagyon aktív, egyszerűen nem bírunk leállni :)
13/15 A kérdező kommentje:
Igen,igen..:) Olyan is sokszor van,hogy éjjel kimegyek a mellékhelyiségre,és simán álmodom közben is,majd visszafekszem és álmodok tovább:))
2012. máj. 4. 21:26
14/15 anonim válasza:
Ilyen volt a szobatársammal a koliban. Így felkelek az éjszaka közepén, nézem valaki ül a fotelba, felkapcsolom a villanyt Zoli átment a fotelba álmában kérdem tőle mit csinálsz te állat? -Sapkák! -Milyen sapkák? -Amiket tegnap osztogattak! És miért ülsz a fotelban? -Inkább visszafekszem az ágyba. És így is tett, amikor reggel meséltem neki mi volt nem emlékezett semmire de nagyon vicces volt a jelenet:D Van hogy beszél az ember álmában és néha még válaszolni is tud rá, de nincs ebben semmi szokatlan csak egy vicces deviancia alvás közben:)
15/15 A kérdező kommentje:
:-))))))))))))))))))))))
2012. máj. 16. 04:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!