Miért van ez? Mik ezek a hangok?
Helló!
Ma este hazafele jöttem iskolából,és a házunk előtt megálltam,mert olyan érzés fogott el mintha hátam mögött állna valaki!Gyorsan hátraütöttem tiszta erőmből,de csak pördültem egy nagyot.Senki sem állt mögöttem.Mikor kinyitottam az ajtót,egy halk sussogást halottam,ami azért fura mert egyedül lakom kertes házbvan.Mikor felkapcsoltam a villanyt megint suttogást hallottam mögülem,és ekkor jutott eszembe a tükör belenéztem(tőlem jobbra volt),és egy fehér gömbféleséget láttam átsuhanni a bejárati ajtómom át!
Azóta minden villanyt égve hagyok és zene szól,mert máskülömben rosszul érzem magam.Most jön át barátnőm 23 fele,és azon gondolkodom hogy elmondjam e vagy csak simán vigyem el máshová?Féltem tőle,akár mi is volt az a fény!
Amit halottam és láttam mi lehetett?
(ÉRTELMES NEM HÜLYE VÁLASZOKAT VÁROK!)
23/F
Nem volt nálam táska mert vissza kellett mennem segíteni a tanároknak rendezni egy rendezvényhez a dolgokat!
Nem értettem a hangot,de ahogy halottam nem is magyarnak tűnt.Előttem egy házaspár lakott,és 3 hónap múlva kiköltöztek,mert nem volt lehetőségük munkára.
Én szerencsére találtam,és azóta is ott dolgozom.
Ha egyszer csak olyan érzés fog el hogy valaki a hátad mögött áll,síri csendben akkor szerinted az pont egy öregasszony vagy öregember lesz?Ha valamit akart volna tőlem akkor meg megszólított volna nem a hátam mögött állt volna!De nem volt ott semmi ami eléggé érdekes.
Most nézem vissza az éjszakai felvételeket,a hangon találtam egy érdekes zúgáshoz hasonló hangot,de kiderült a szomszéd porszívózott. :)
A videónak kb felénél vagyok pörgetek rajta de nem túl gyorsan.
"Nem volt nálam táska..."
Nem is azért írtam, mintha szó szerint veled is ez történt volna. :DDD
A fény nem lehet, hogy kívülről jött, és a falra vetült? Autó vagy más mozgó fényforrás?
Nem hinném mert a bejárati ajtón nincs üveg,és ablak nem nézd arra kert felől meg nem jöhetett fény :D
A ház L alakú és jobb alsó sarokban van a bejárati ajtó.Hogyha szemben állunk a házzal balra nincs rajta ablak csak szemtől szemben bent és az is a kert felől jön.
"Ha egyszer csak olyan érzés fog el hogy valaki a hátad mögött áll,síri csendben akkor szerinted az pont egy öregasszony vagy öregember lesz?"
Nekem volt már olyan, hogy valaki megállt mögöttem, mert nem tudott elmenni, és csak egy kis idő után szólt...
A kapum előtt álltam 10 cm-erre mit akarhatott volna?
Simán elmehetett volna tőlem mert a dárdának a felét sem foglaltam el úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!