Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vámpírok miért rejtőzködnek...

A vámpírok miért rejtőzködnek a nyilvánosság elől?

Figyelt kérdés

Szemben állnak egy másik csoporttal és így érzik magukat biztonságban?

Az emberek miatt, hogy ne tudjanak tenni az elnyomásuk ellen?

Mi a célja mindennek? Kik a jók és kik a rossz fiúk a történetben?

A kérdés nyilván nem témában szkeptikusokhoz szól...

2013. jan. 16. 17:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%
azért rejtőzködnek mert 2 apád van
2013. jan. 16. 22:04
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
A farkas meg azért rejtőzködik,hogy jól megharaphassa a popódat.
2013. jan. 16. 23:11
 13/31 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Vicc nélkül... én még soha a büdös életben nem találkoztam emberrel, aki hitt volna a vámpírok létezésében, szóval nincs kitől megkérdeznem, miféle oka lehetne rá.

Beavatnál, te miért gondolod, hogy vannak? Esküszöm, utána nem fogok belekötni az érveidbe és nem próbállak meggyőzni az ellenkezőjéről, egyszerűen csak tudni szeretném.

És ezt most tényleg komolyan kérdezem. Előre is köszönöm.

2013. jan. 17. 10:11
 14/31 anonim ***** válasza:
76%
A twilight után én is rejtőzködnék ha vámpír lennék, nehogy engem is k*csögnek nézzenek :D
2013. jan. 17. 12:09
 15/31 Dalek Traak ***** válasza:
56%
"Kik a jók és kik a rossz fiúk a történetben?" Kedves kérdező a valóság nem egy film, itt nincs történet. És emberi vámpírok még mindig nincsenek, de ha mégis lennék akkor jó okuk lenne a rejtőzködésre.
2013. jan. 17. 21:32
 16/31 A kérdező kommentje:

"Vicc nélkül... én még soha a büdös életben nem találkoztam emberrel, aki hitt volna a vámpírok létezésében,"

Ezt nem hiszem, hogy igaz, mivel nekem már többen mondták, hogy nem merik elmondani egy ismerősüknek sem. Szóval max. csak nem tudsz róla.

Miért ne hinnék bennük? Minden nép történeteiben szerepelnek, olyanokéban is, akiket régen óceánok választottak el. Nem beszélve a mai esetekről, pl. az ukrajnai vámpírtámadások nem is olyan régen.

A népi emlékek tele vannak velük és valakikben még sokkal élénkebben élnek.

2013. jan. 18. 10:09
 17/31 A kérdező kommentje:

"a valóság nem egy film, itt nincs történet."

-.-""

2013. jan. 18. 10:10
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

köszi a választ, most már ezt is tudom

megígértem, szóval a véleményemet az érveidről megtartom magamnak

2013. jan. 18. 10:54
 19/31 A kérdező kommentje:

Tőlem leírhatod, nem zavar. Bár úgy is tudom, itt mindenkinek ugyanaz a véleménye.

Nem fanatikus vagyok, de a szabadidejét mindenki annak áldozhatja, aminek akarja. Valaki a kocsmában/buliban hulla részegre issza magát, valaki kockul, valaki kirándul, stb. stb.

2013. jan. 18. 11:30
 20/31 anonim ***** válasza:

Á, nem, ha vitázok a vámpírokról, bele kell fognom az idegen űrhajókról, szürkékről, meg zöldekről, szellemekről és démonokról szóló vitákba is az egyenlőség címén, mert állítólag mindegyikről rengeteg nép zengett legendákat. Ahhoz meg nincs kedvem.

Most inkább elfogadom a véleményedet.

2013. jan. 18. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!