Hogyan tehetem nyilvánossá Facebook-on a profilképeimet?
Figyelt kérdés
Régebben még egyszerűen át tudtam állítani, de amióta ez az idővonal van, sehogy se tudom nyilvánossá állítani. Csak a profilképeimet szeretném nyilvánossá tenni, hogy feltudjanak ismerni az emberek.2012. dec. 24. 17:41
1/3 anonim válasza:
Megnyitod a profilképet nagyban. Jobb oldalon a kis képecske mellett tudod átállítani. Ha ráviszed az egeret a kis ikonra a neved mellett, lesz egy kis háromszög, lenyíló menüvel. Itt megtalálod a nyilvános opciót. Üdv. és boldog ünnepeket:)
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de sajnos nincs olyan hogy nyilvános. A legnyilvánosabb opció, az ,,ismerősök ismerősei".
Neked is kellemes ünnepeket. :)
2012. dec. 25. 11:01
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező. Akkor szerintem az adatvédelmi beállításokban keresgélj,általában ott lehet még ilyen jellegű beállításokat eszközölni. Sajnos érdemben nem tudok segíteni jelenleg, mert nálam pár napja totálisan új kinézet, új lehetőségekkel bővült a Facebook, és én is csak most ismerkedem vele. Ráadásul úgy összekutyulták, hogy eddig ami magyarul volt, most angolul van. Egyre rosszabb ez az egész. Üdv. szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!