Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vámpírok miért rejtőzködnek...

A vámpírok miért rejtőzködnek a nyilvánosság elől?

Figyelt kérdés

Szemben állnak egy másik csoporttal és így érzik magukat biztonságban?

Az emberek miatt, hogy ne tudjanak tenni az elnyomásuk ellen?

Mi a célja mindennek? Kik a jók és kik a rossz fiúk a történetben?

A kérdés nyilván nem témában szkeptikusokhoz szól...

2013. jan. 16. 17:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
67%
Hát, már pedig én leírom neked, vámpírok nem léteznek... csak azért mert rossz ránézni erre a sok szerencsétlen vámpírhívőre...
2013. jan. 16. 17:39
 2/31 anonim ***** válasza:
te nem rejtőzködnél? :D
2013. jan. 16. 17:45
 3/31 anonim ***** válasza:
Hát mert nem szeret fogócskázni....
2013. jan. 16. 18:05
 4/31 Argloss ***** válasza:
51%
Az emberek mindent elpusztítanak ami nem tetszik nekik vagy úgy gondolják, hogy veszélyt jelent számukra. Ha az emberen kívül létezik más nagyobb értelemmel bíró lény a földön, akkor az valószínűleg jóval kisebb számban, mint az emberiség, máskülönben nem tudna rejtőzködni vagy az a lény lenne hatalmon. Hiába erősebb valami, a hatalmas létszámkülönbség a vesztét okozhatja és ezt egy értelmes élőlény képes belátni, ezért a számára legkényelmesebb módon éli az életét, alkalmazkodik...
2013. jan. 16. 18:25
 5/31 anonim ***** válasza:
83%
mert Penge elkapja őket
2013. jan. 16. 19:49
 6/31 loupsolitaire ***** válasza:
71%
Gillette?
2013. jan. 16. 20:33
 7/31 loupsolitaire ***** válasza:
83%
Egyébként pont azért rejtőködnek, amiért a hófehér háromlábú szivárványgiliszták. Ha felfednék magukat, telibe röhögné őket mindenki. De mivel nem léteznek vámpírok, ez a veszély nem áll fenn.
2013. jan. 16. 20:37
 8/31 A kérdező kommentje:

Hahaha, miután mindannyian nevettünk egy jót a poénokon, akár válaszolhatnátok is.

U.i. Szerintem a vámpírok sem született szentek, nem éppen így maradtak ránk az emlékek róluk. Persze attól még lehet...

2013. jan. 16. 20:57
 9/31 anonim ***** válasza:
60%
Vámpírok sajnos nem léteznek. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, és nem a szüleidtől.
2013. jan. 16. 21:32
 10/31 A kérdező kommentje:

De léteznek. :D Figyelj, úgy is tudod, hogy kár leírni. Egyébként is azt gondolod, hülye, aki hisz az ilyesmiben, tehát tök mindegy.

Meggyőzni nem fogod azt, aki elhiszi. Egy vallásos embert sem tudsz kitéríteni a hitéből, ez majdnem ugyanaz. Ahogy én sem foglak soha meggyőzni ennek az ellenkezőjéről kézzelfogható bizonyíték hiányában. Oda-vissza működik.

Szóval nem tudom, mit vártok attól, hogy 30x leírjátok, nem léteznek. Én is szeretem hangoztatni a saját igémet xD de akkor is.

2013. jan. 16. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!