Mereana mordegard glesgorv videót látta már valaki?
Figyelt kérdés
Mi van benne? nem a 20 mp-s ben hanem a további ban...2012. nov. 25. 11:37
1/21 anonim válasza:
Én láttam. Szerintem egy kicsit hasonlít is Orbánra.
2/21 anonim válasza:
Ugyanaz mint a 20 másodpercesben, csak hosszabban, meg van valami idegesítő éles hang, ami b*szta a fülem. A hozzákapcsolódó sztori miatt kérdezed? Az nem igaz. Nem lenne ennyi dislike ha igaz lenne :D már meglehet nézni a Youtube-on is.
3/21 anonim válasza:
Jajj már megint ez.... olyan unalmas már...
Azon kívül, hogy ijesztöen bámul a csávó, semmi nem történik.
4/21 anonim válasza:
Igen,én láttam,és nem rég postáztam el a szemem :'(
7/21 anonim válasza:
Én sem láttam, sőt nem is hallottam erről. Mi ez egyáltalán?
8/21 anonim válasza:
Az a sztori, hogy 153 ember, aki megnézte, kivájta és postázta a szemét a YouTube székhelyére, San Bruno-ba, és a vidi törlésre került, de felraktak egy 20 mp-s részt, hogy a kíváncsiságot elfojtsák. Az egyik YouTube-tag megnézte, de 40 -vagy hány?- másodperc után ordítva rohant el a géptől, amit társai kikapcsoltak, és azóta is gyógyszerezik, mert nem tudja feldolgozni, amit látott.
9/21 anonim válasza:
Hogy lehettek ennyire nyomorékok, hogy mindennek bedöltök bmeg? kérdező, hogy lehetsz ekkora barom?
10/21 anonim válasza:
Nem láttam ,meeee mielőtt megnéztem volna kivágtam a szemeim :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!