Én a kezemet vágtam le. Így nem tudok írni gyakorikérdésekre. :(
2012. nov. 27. 20:36
12/21 anonim válasza:
Szét röhögöm magamat xD
2012. nov. 27. 22:14
13/21 alexking 55 válasza:
itt van egy négy perces aki meg nézte mondja el mi történt benne Mereana Mordegard Glesgorv - TRUE Version - YouTube
www.youtube.com/watch?v=0UbCCMFUPus irjátok be a google-ba
hogy Mereana mordegard glesgorv utána halycsátok le és ott lesz a négy perc
2013. jan. 7. 11:27
14/21 anonim válasza:
A 4 perces is ugyanaz, bámul a b*lfasz, semmi izgi nincs. És az a szó mi, hogy "halycsátok"?
2013. jan. 7. 14:56
15/21 Kováts Bianka válasza:
én láttam. Bár nem tom hogy az eredeti- e de én kb. a felétől egy focimeccset untam végig abban az állítólagosan NAGYON IJESZTŐ vidiben... XD
2013. márc. 15. 19:32
16/21 Kováts Bianka válasza:
Kedves ALEXKING55!
Nem tudom már sajnos a videót megnézni, de fogadjunk h valami fűrészhang vagy ilyesmi lenne benne. Állítólag azért tiltották be, mert arra hiptnotizálta az embereket, hogy vájják ki a szemüket és postázzák el a YouTube központnak (aztán öngyilkos lett mindeggyik ember, ki ezt megnézte.). A YouTube 3 kollégája meg akarta nézni, de ebből csak 1 merte meg. Azt is pletykálják, hogy a 40-45. másodpercben elkezdett hangosan sikítani a videót néző illető, s a másik kettő nem mert a képernyőre nézni, de a monitort sikerült kikapcsolni. Azt is mondják még, hogy az a YouTube-os, aki megnézte ezt a videót azt erős nyugtatóval kezelik. Azóta sem tudja felidézni, mit látott a videóban.
2013. márc. 15. 19:42
17/21 anonim válasza:
Na akkor most van valaki aki megnézte és van még szeme?
2013. máj. 10. 18:05
18/21 anonim válasza:
Persze, kamu a sztori, ne vegyétek már be... ne legyetek már lúzerek...
2013. máj. 10. 18:35
19/21 anonim válasza:
ez az igazi vidi??????(nem mertem megnézni...:SSSS)
igen...igaz..mármint én elhiszem...de van rá logikus magyarázat: ma is használnak hipnotizálás a való életbe.én nem néztem meg,de gondolom felvették ezt a hipnotizáló vidit és feltöltötték..és ezért aki megnéz(nem mindenki) az tranzba esik és a videóban látott dolgok hatása alá kerül,ezért azt teszi amit ˇkértˇaz a faszi,vagyis amit beületett a fejedbe a hipnotizálás során.ezért lettek csomóan öngyik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!