Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a lény valóban létezik?

Ez a lény valóban létezik?

Figyelt kérdés
Már egy idelye egy démon szerű lányról álmodok, hosszú fekete haja van, szárnyai meg ördög farka. Álmomban mindig tök jól elbeszélgetünk és sajnáltam amikor felkeltem. Mindig vártam az estét és az álom olyan valósnak tűnt, mintha megtörténne majd a jövőben. EGész nap rá gondoltam és este vele álmodtam és a fura, hogy amikor egyik reggel felkeltem, ez szöveg volt a falba égve: love you Zoli. Mit jelent ez a szöveg és ezek az álmok? Lehet hogy valójában is létezik?

2012. nov. 20. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

Ne vedd szamba oket, Zoli.

Nem tudjak mirol beszelsz pontosan.

2012. dec. 12. 12:02
 62/72 anonim ***** válasza:

DE én asszem tudom miről beszél...: Egy démon lányról..akit álmaiban lát és beszél vele...és egy nap fel ébredt és az volt a falra írva hogy "love you Zoli"..tehát ez nagyon hihető... főleg az amikor megkérdezte tőlünk hogy ez mit jelent.. nem...nem a szüleitől...nem... egy web portálon kell mást kérdezgetni..

Am előző válaszoló az ékezet használatát nem tanították xD ?

2012. dec. 12. 14:57
 63/72 anonim ***** válasza:

Kedves utolso valaszolo.

Ez a tema tul magas neked, ugy hogy inkabb hagyd.

Ami az ekezeteket illeti, Erdelybol irok, angol billentyuzetem van, nem magyar. Persze at lehet alakitani magyarra, de igy az iras nagyon lassan megy.

Megtanitottak nekem az ekezetek hasznalatat es tudom hasznalni oket, kepzeld.

Itt nem csak az Anyaorszagi magyarok irnak, hanem olyan magyarok is akik az egykori Magyarorszag leszakadt teruleteirol szarmaznak Trianon miatt. Romania, Szlovakia, Horvathorszag, Szerbia, Ukrajna es Ausztria egy resze 1918 elott Magyaorszaghoz tartozott.

2012. dec. 13. 10:05
 64/72 anonim ***** válasza:
Köszönöm a felvilágosítást xD...és nem rossz indulatból írtam elhiheted xD... és neked mi a véleményed a kérdező...kérdéséről?? kíváncsi lennék rá... (nem szarkazmus)
2012. dec. 13. 14:11
 65/72 anonim ***** válasza:
Hat gaz hogy oda irsz amit nem is ertesz. En ertem Zolit.
2012. dec. 13. 19:34
 66/72 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg ott kezdődik a probléma hogy te nem érted amit írtam... neked MI A VÉLEMÉNYED???? És nem azt írtam hogy nem értem a dolgokat...Szövegértés karó...Am úgy érzem sokat időztem már ennél a kérdésnél inkább tovább állok..

xD

"A világegyetem és az emberi hülyeség végtelen... bár az elsőben nem vagyok biztos."

2012. dec. 13. 21:39
 67/72 anonim ***** válasza:

Szia, 10:05os vagyok, az erdelyi. Akinek korabban irtal mas szemely volt.

Az a velemenyem, hogy ebben a vilagban tobb sik van, nem csak az letezik, amit mi erzekelunk.

Volt nekem is nehany furcsabb tapasztalatom, bar ettol kulonbozoek. Ezt viszont nem szandekozom kiboviteni.

Ezek olyan dolgok, amik nem tortennek meg nagyon sok emberrel. A tobbseg hulyesegnek tartja, nincs ertelme veluk vitatkozni, meg probalni bizonygatni a dolgokat.

Te maradj a te hitetben, ha nem akarod elfogadni, de mast ne cseszegess.

2012. dec. 14. 08:29
 68/72 anonim ***** válasza:

OK. Ez most egy rohadt nagy félre értés volt... xD sorry..

Köszi a véleményed...és én is hiszek ezekben a lényekben nem azért...csak olyan hihetetlen.. ez a "love you zoli" meg ilyenek..

Am. ha tényleg létezne ez a lény mit tippelnél mi lenne az??? vagy jártas vagy ilyen téren?

2012. dec. 14. 13:47
 69/72 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam ilyen csajról, másnap az üzenőfalamra ki volt írva: I love you!

A barátnőm volt. :DDD

2013. febr. 20. 15:32
 70/72 anonim ***** válasza:
Én voltam az, de a farkamat előről hátulra rejtettem, de amikor láttam, hogy alvajárás közben a falra írsz egy hibás, de mégis önistenítő angol mondatot, rájöttem, hogy egy egyszerű egoista vagy, és otthagytalak.
2013. febr. 22. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!