Valóban léteznek ufo-k? Érveket és ellenérveket szeretnék.
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 08:59
1/21 anonim válasza:
Tanulmányozd a Fermi-paradoxont a kérdésben.
2/21 anonim válasza:
Gondolom földönkívüli inteligens élőlényekre gondolsz.Szerintem biztos van élet más bolygókon is,hogy mennyire fejlettek?Azt nem tudni hiszen még nem találtunk egymásra vagy lehet ők megtalàltak minket,de akkor valamiért nem érdekeljük őket!UFO amúgy bármi lehet ami repül és azonosítatlan ,tehát az lehet ember alkotta repülő tàrgy is!
3/21 anonim válasza:
Földönkivüli lehet van nem szabad kizárni de az biztos nem reptoid meg plejád meg krixkrax....
4/21 x) válasza:
A mi naprendszerünkben nem biztos, de egy másikban talán. De nem hiszem hogy a filmes értelemben vett űrlények, nem rabolnak el embereket génkísérletekhez meg nem raknak chipet az agyukba. Talán nem is fejlettebbek nálunk. Nem lehet tudni szerintem.
5/21 anonim válasza:
UFO-k, azaz Azonosítatlan Repülő Tárgyak léteznek. Minden olyan égen repülő dolog, amit nem tudsz azonosítani, annak számít.
6/21 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést! Az ufo jelentését ismerem, a földönkívüliekre gondoltam. Mostanában ez a kérdés jár a fejemben, és kíváncsi vagyok a véleményetekre vagy hogy esetleg mások is elgondolkodnak e ilyeneken. Nem értem egyes emberek miért annyira szkeptikusak, jönnek hogy nincs bizonyíték a létezésükre, de arra sincs hogy nincsenek?!?!?! Szerintem ha léteznek, akkor biztosan fejlettebbek nálunk, mert ők elvileg már jártak itt többször is... mi meg azt sem tudnánk hogy merre keressük őket. És ha léteznek akkor miért titkolják azok akik biztosak a dolgukban??? Vagy az embereknek azt lenne nehéz elfogadni hogy nem ő a legfejlettebb lény az univerzumban?
2012. aug. 13. 11:39
7/21 anonim válasza:
A mexikói hadsereg és a cseh tudományos akadémia is kijelentette, hogy járnak ide földönkívüli űrhajók ! Mi a kérdés ? Az ufók itt léte tény !.
8/21 anonim válasza:
Nem,tény! Nem jár ide semmilyen földönkívüli civilizáció ,de ettől méglétezhetnek,de nem biztos,hogy fejlettebek!
9/21 anonim válasza:
Rengeteg konyv, irasok es targyi bizonyitek van arra hogy igenis idoszamitasunk elott es utanna is jartak es jarnak idegen civilizaciok tagjai es arra is hogy nem mi vagyunk az emberi faj csucsai hanem voltak joval nagyobb inteligenciaval rendelkezo emberi fajok is csak olvasni es informaciokat kell gyujteni mert ezeket legfennebb egy 10 masodperces hirekben bemutassak ami a bizonyitekokat illeti es azzal el van felejtve, mert nem ohajtanak ilyenbol szenzaciokat kihozni es ez minden allam erdeke is, foleg ha egy idegen civilizacio felvenne a kapcsolatot barmelyik allam kepviseloivel, akkor az illeto allam titokban tartana hisz minnel nagyobb elonyt szeretne szerezni a tobbi konkurens allamokkal szemben. Elso olvasasra Scfi-nek tunik de jo pelda ra az urkutatasra valo versenges Oroszorszag es Amerika kozott. A kerdes csak az melyik urszonda jart fent valoban a kezdetek kezdeten es melyik csak studioban keszult filmezes.
10/21 A kérdező kommentje:
12:42-es!!!
Az ilyen videóknak hisz még valaki?
2012. aug. 13. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!