Ez a lény valóban létezik?
Figyelt kérdés
Már egy idelye egy démon szerű lányról álmodok, hosszú fekete haja van, szárnyai meg ördög farka. Álmomban mindig tök jól elbeszélgetünk és sajnáltam amikor felkeltem. Mindig vártam az estét és az álom olyan valósnak tűnt, mintha megtörténne majd a jövőben. EGész nap rá gondoltam és este vele álmodtam és a fura, hogy amikor egyik reggel felkeltem, ez szöveg volt a falba égve: love you Zoli. Mit jelent ez a szöveg és ezek az álmok? Lehet hogy valójában is létezik?2012. nov. 20. 22:26
51/72 anonim válasza:
Utolsó...ott a pont xDD Ja Zolika ha megpróbálod ki égetni a falat akkor kérlek vedd azt fel és küld el nekem mert megy youtubra..köszi :D xD
52/72 anonim válasza:
Jaja.:) Híresebb leszel Zotya mint a Pamkutya.:D Megéri.;)
53/72 anonim válasza:
Na ezen szakadtam előbbi..és igazad is van...xD Jön majd a SUB xD A Címe az lesz.: kicsi gyerek aki démon lányokkal álmodozik és falat éget... Jah és hazudozik a GYIK weblapján :D Zolcsa a képet attól még várjuk :D
54/72 anonim válasza:
:D Szerintem várhatjuk azt a képet. Lehet elvitte a Zolit a démoncsaj?!:D Vagy már magára égette a házat!(?) :D :o
55/72 anonim válasza:
Basszus szakadok xDDD ezt privátban kéne folytatni.. xD Nagy arc vagy :D
57/72 gregarm válasza:
Én leírok neked mindent a lányról, de feleslegesen nem fogom, ezért kérem a képet bizonyítékúl.
58/72 Pali1977 válasza:
Nem hiszem, hogy létezne, egy álomképbe pedig ne légy szerelmes, inkább keress egy hús-vér ember :)
60/72 anonim válasza:
Tehát Zolcsa a képet mééééééééééég mindig várjuk :D Láttad te is hogy van aki segíteni akar csak egy kép kellene xD...Legalább ha ilyen hülyeségeket csinálsz és kitalálsz f@sz ságokat akkor firkáld már össze a falat és próbálkozz xD.....vagy a másik megoldás hogy NEM SPAN olod szét a GYIK ot ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!