Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a lény valóban létezik?

Ez a lény valóban létezik?

Figyelt kérdés
Már egy idelye egy démon szerű lányról álmodok, hosszú fekete haja van, szárnyai meg ördög farka. Álmomban mindig tök jól elbeszélgetünk és sajnáltam amikor felkeltem. Mindig vártam az estét és az álom olyan valósnak tűnt, mintha megtörténne majd a jövőben. EGész nap rá gondoltam és este vele álmodtam és a fura, hogy amikor egyik reggel felkeltem, ez szöveg volt a falba égve: love you Zoli. Mit jelent ez a szöveg és ezek az álmok? Lehet hogy valójában is létezik?

2012. nov. 20. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
Létezik, és szerintem csak az álmodban tudsz fele beszélni! Mert ez egy "természet feletti" lény, akit a valóságban nem látsz, nem "igazi" lány, keress egy "valódi" lányt, ne akarj már egy álombéli micsodával találkozni! Én is álmodtam egy tök helyes pasival, de ez az álomban jó, a valóságban kersem meg az "igazi" pasikat! Szóval létezik, de csak az álmodban!
2012. nov. 23. 17:29
 42/72 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Akkor most a valóságban nem is létezik? Akkor hogy írt a falra?
2012. nov. 23. 18:33
 43/72 anonim ***** válasza:
Ha létezik is a valóságban, ahogy írtam, nem ember! Felejtsd el! Csak álmaidban lehet látni! Máshol nem fogod, hidd el! Vagy mond meg neki álmodban hogy mutassa meg magát, amikor nem álmodsz! Bár az szinte lehetetlen, senki nem tud az álmában úgy beszélni, hogy ő "irányítja" magát, a beszédét.
2012. nov. 23. 18:59
 44/72 A kérdező kommentje:
Ezel csak az a baj hogy álmomban nem tudom hogy álmodok.
2012. nov. 23. 19:12
 45/72 anonim ***** válasza:
Igen, erről beszéltem, hogy nem tudod "irányítani" magadat, vagyis azt sem tudod hogy álmodsz! Ez van! Alvás előtt beszélj vele, mond neki hogy "Most pofázzá!":D
2012. nov. 23. 19:39
 46/72 A kérdező kommentje:
Alvás előtt nem tudok beszélni vele mert nincs ott. Egyépként ma álmomban is beszéltem vele és azt monta hogy fejcsem meg a falra írt üzenetet.
2012. nov. 23. 19:41
 47/72 anonim ***** válasza:
ma 18:59: Ebben nagyot tévedsz :) A tudatos álmodás éppen, hogy arról szól, hogy tudatában vagy annak, hogy csak álmodsz. Olvasgass utána.
2012. nov. 23. 19:45
 48/72 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg nem lehet tudni mikor álmodsz! Én sose tudom hogyha álmodok, akkor álmodok! Csak miután felébredek, azután tudatosul bennem, hogy ami az "előbb történt velem" az csak álom!
2012. nov. 23. 20:40
 49/72 anonim ***** válasza:
Akkor Zolika tedd a következőt...lefényképezed azt a rohadt falat az írással és elküldöd nekem..vagy megosztod itt..szerintem mindenki kívánics lenne rá :P xD na Hajrá.... (fogadjunk köv. üzenetben azt írja hogy hirtelen eltűnt xD
2012. dec. 8. 14:25
 50/72 anonim ***** válasza:
Ja, én is kiváncsi vagyok rá. De ehet hogy tényleg "eltűnik, hirtelen", vagy pedig majd szépen megpróbálja ő maga kiégetni a falat.xD
2012. dec. 9. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!