Valóban létezik online ingyen jóslása az EZO műsornak? Valóban nem kell fizetni a regisztrációért sem?
Figyelt kérdés
Már keresgéltem erről a neten, de konkrétan nem találtam meg, hogy a regisztráció is ingyenes volna. Köszike a válaszokat :)2012. jún. 11. 12:51
1/9 anonim válasza:
Persze.
A Húsvéti Nyuszi voltam, sziasztok!
2/9 anonim válasza:
Semmi sincs ingyen, még annak sem, aki hinni akar benne. Ha minden az ölünkbe hullana, nem gályáznának sokan, és tönkremenne minden cég és az emberek kizsigerelésére szánt műsor.
4/9 anonim válasza:
Van ingyen jóslás ! Regiért sem kell fizetni és válogatni is tudsz. Én is jósóltattam ott és bejött, nagyon kedvesek a jósok
5/9 anonim válasza:
Még a jobbik eset, amikor legalább fizetni nem kell haszontalan agyrémekért. Azért inkább ne fordulj jóshoz, a baj az velük, hogy azt hiszik az emberek ugyanolyan hülyék mint ők....
6/9 anonim válasza:
"Még a jobbik eset, amikor legalább fizetni nem kell haszontalan agyrémekért"
Te hol kapsz a mai világban szolgáltatást vagy terméket a boltban ingyen ? Még egy darab kiflit sem, hs száraz vagy lejárt sem !
7/9 anonim válasza:
Persze. Csak azt mondtam még mindig jobb ha valamki megállít a sarkon és ingyen jósol neked, mint ha még le is húznak egy ilyen hülyeséggel :)
8/9 Napkiraly válasza:
felhívod őket és kész! Ingyen van, csak a telefont kell kifizetned
9/9 anonim válasza:
Azon gondolkodtam, hogy akit annyira duhit, zavar, idegesit a joslas es hasonlo temak, vajon mit keres az ezoteria alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!