Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik őrangyal?

Létezik őrangyal?

Figyelt kérdés
2008. máj. 24. 12:26
1 2 3
 21/28 Wolves válasza:
én látom a szellemeket, és angyalokat!
2010. dec. 4. 13:07
 22/28 anonim válasza:
100%
szerintem léteznek.Egyszer suliból hazafele jöttem a barátnőmmel biciklin...egy kutya kezdett szaladni utánam,megakart harapni,kétszer el tudtam húzni a lábamat,de mikor harmadszorra nyitotta a száját,azhittem megharap.de ekkor egy kő repült a kutya felé.A barátnőm nem lehett,mert ő a másik oldalon jött,és senki sem volt az utcán,vissza is néztem,lehet nektek hülyeségnek tűnik,de én hiszek az őrangyalokban:)
2012. jún. 18. 11:43
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen én egyszer majdnem leestem a kamikaze tetejéről és egy szürke kezet láttam visszahúni engem hátra néztem hogy megköszönjem de nem láttam senkit se mögöttem csak a vizmentő srácot de ő meg nem volt a közelembe
2013. aug. 6. 10:37
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen léteznek Bélaőrangyal a leghíresebb angyal magyarországon. :D
2014. máj. 19. 21:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha Őr-dög van, van Őr-angyal is.
2014. okt. 31. 06:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát,én nem tartom kizártnak amióta biciklivel atfordultam a haverom felett, és meg se serultem..
2015. okt. 31. 13:51
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Még a kereszténység szerint sem léteznek személyes őrangyalok. A katolicizmus szerint léteznek védőszentek, de ők sem személyesek, hanem csoportokhoz kötődnek, például foglalkozásokhoz, nemzetekhez.
2020. dec. 12. 11:10
 28/28 anonim ***** válasza:

Találkozni készültem valakivel, akit csak levelezés útján ismertem. (Már amikor az első levelét megkaptam, rossz érzések fogtak el, de nem vettem ezeket nagyon komolyan. )Közeledett a találkozó ideje, és nem igazán tudtam eldönteni, hogy szeretnék -e találkozni vele vagy sem.

Egyedül voltam a lakásban. A videóban bent volt egy kazetta, rajta egy film, amit nagyon szeretek.

Korábban néztem, de a videó és a TV akkor ki volt kapcsolva.

Egyszer csak hallom, hogy a videó magától bekapcsol, teker egy kicsit majd megáll.Odamentem a készülékhez. A TV még mindig ki volt kapcsolva, de a videó nem. Valamiért arra gondoltam, meg kéne nézni, hogy hol állt meg a szalag.

Bekapcsoltam a TVt, elindítottam a videót. Rögtön az a mondat hangzott el:

,,Tragikus véget ért a kapcsolat.''

Egy pillanatig azt sem tudtam, hol vagyok. Aztán csak ültem ott.

Már tudtam, hogy nem kell találkoznom azzal az emberrel.

Az eset annyira furcsa volt számomra, hogy hónapokig nem tudtam elmondani senkinek.

Egyszerűen képtelen voltam beszélni róla.

Korábban nem történt velem ilyesmi. Eddig a történet.

Hiszem, hogy a videó nem magától kapcsolt be, hiszem, hogy vigyáznak ránk.

2024. máj. 24. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!